Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παραλίγο σύλληψη οικογένειας για 20 ευρώ βενζίνη

Παραλίγο σύλληψη οικογένειας για 20 ευρώ βενζίνη

2.549 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2022)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχτηκε χθες σε πρατήριο βενζίνης στο Βόλο. Μία οικογένεια κινδύνεψε με σύλληψη γιατί το POS του πρατηρίου δεν δεχόταν την κάρτα τους. Τελικά η βενζίνη πληρώθηκε από τον αστυνομικό.

Κατηγορήθηκαν για κλοπή και κλήθηκε η αστυνομία

Στο αστυνομικό τμήμα του Βόλου με την κατηγορία της κλοπής παραλίγο να βρεθεί μία 4μελής οικογένεια για 20 ευρώ βενζίνη. Συγκεκριμένα, έπειτα από τις αγορές στους σε ένα κοντινό σούπερ μάρκετ, βρέθηκαν σε ένα πρατήριο για να βάλουν βενζίνη στο όχημα τους. Η μητέρα θέλοντας να πληρώσει το αντίτιμο των 20 ευρώ προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την τραπεζική της κάρτα, η οποία όμως λόγω αποφόρτισης δεν γινόταν δεκτή. Αμέσως είπε στον υπάλληλο να αφήσει την αστυνομική της ταυτότητα για να μεταβεί στο σπίτι της και να επιστρέψει πληρώνοντας με μετρητά, με την ταμία να επικοινωνεί με τον κάτοχο του πρατηρίου, ο οποίος τους κατηγόρησε για κλοπή και ζήτησε αμέσως να κληθεί η αστυνομία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πλήρωσε την βενζίνη ο αστυνομικός

Μόλις έφτασαν οι δύο αστυνομικοί αρνήθηκαν να συλλάβουν την οικογένεια και ένας εξ αυτών έβγαλε 20 ευρώ από το πορτοφόλι του και πλήρωσε την βενζίνη δίνοντας λήξη στο περιστατικό. Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο πατέρας της οικογένειας ρώτησε αμέσως το όνομα του αστυνομικού για να του επιστρέψει τα χρήματα, αλλά εκείνος δεν το δέχθηκε και του ζήτησε να τα δώσουν καλύτερα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Skoda