3 φωτογραφίες »

Το Puma διαθέτει χώρο αποσκευών έως και 456 λτ., ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει η πρακτικότητα του χώρου αποσκευών, µε 3 διαφορετικές θέσεις, αλλά και τον έξτρα αποθηκευτικό χώρο 80 λίτρων (MegaBox).

Χώροι: Φτάνοντας μέχρι τα 456 λίτρα χώρου αποσκευών

46.383 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2020)

Ξεκινώντας από τα βασικά, 4 ενήλικες δε θα προβληματιστούν σε κανένα από τα τρία μοντέλα, τόσο από άποψης πλάτους καθίσματος, όσο και από το διαθέσιμο αέρα για τα πόδια και το κεφάλι τους, με τις διάφορες ανάμεσα στα μοντέλα να είναι μικρές. Διαφορά θα δούμε μόνο στο μεταξόνιο όπου στο Puma είναι κατά 10 εκ. πιο μακρύ.

Μια διαφορά που την εξαργυρώνει στο χώρο αποσκευών, ο οποίος είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος, αλλά και ο πιο πρακτικός. Ανάλογα την έκδοση, το Puma διαθέτει χώρο αποσκευών έως και 456 λτ., όταν το Fiesta Active διαθέτει 311 λτ. και το EcoSport 356. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως το EcoSport διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, που είναι η 5η θύρα που ανοίγει στο πλάι και όχι προς τα πάνω.

Επιστρέφοντας στο Puma, πέρα από τη χωρητικότητα, ιδιαίτερη μνεία αξίζει η πρακτικότητα του χώρου αποσκευών, µε διπλό πάτωµα και 3 διαφορετικές θέσεις, αλλά και για τον έξτρα αποθηκευτικό χώρο 80 λίτρων (MegaBox), ο οποίος διαθέτει και τάπα αποστράγγισης στο κάτω µέρος, ώστε να τον πλένετε µε λάστιχο. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto