ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην πρώτη θέση των πωλήσεων σε ότι αφορά τα πολυτελή οχήματα συνεχίζει να βρίσκεται η Mercedes-Benz.

Πρώτη στα πολυτελή αυτοκίνητα η Mercedes

2.096 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2017)

Στην πρώτη θέση των πωλήσεων σε ότι αφορά τα πολυτελή οχήματα συνεχίζει να βρίσκεται η Mercedes-Benz.

Παρά το γεγονός πως η γερμανική εταιρεία πέρασε ένα δύσκολο Σεπτέμβρη σε ότι αφορά τις πωλήσεις της στην αγορά της Αμερικής, συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση, με την BMW και τη Lexus να ακολουθούν.
 
Συγκεκριμένα  όπως αναφέρουν διεθνή μέσα οι πωλήσεις οχημάτων της Mercedes, εξαιρουμένων των μοντέλων Sprinter και Metris μειώθηκαν κατά 1,7% φτάνοντας τις 29.008 μονάδες, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, οι οποίοι είδα τα νούμερά τους να αυξάνονται.
Η BMW, ανέφερε κέρδος 0,7% και παραμένει στη δεύτερη θέση του πίνακα των εταιριών με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ, ενώ από τη μεριά της η Lexus που σημείωσε αύξηση 1,5% βρίσκεται μόνο 516 οχήματα πίσω από τη BMW σε ότι αφορά τις ετήσιες πωλήσεις.
 
Μάλιστα ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο εταιρείες αναμένεται να αυξηθεί καθώς από τη μεριά τους οι «βαυαροί» αναμένουν αύξηση των πωλήσεων σε ότι αφορά τα μοντέλα της Σειράς Χ, ενώ το ίδιο ελπίζουν και οι ιθύνοντες της Lexus, περιμένοντας αύξηση των πωλήσεων στην κατηγορία των SUV μέχρι το τέλος του έτους.  

VW
NEXEN NFERA PRIMUS