Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πως κρατά σταθερές τιμές στα services των κατόχων της, η Mercedes;

 Σχολιάστε 
16.245 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2024)
Πως κρατά σταθερές τιμές στα services των κατόχων της, η Mercedes;
2 Φωτογραφίες »

- Το Service Pass είναι το συμβόλαιο συντήρησης μεταξύ Mercedes και των κατόχων της
- Με αυτό ο κάτοχος κρατά τις σημερινές τιμές για τα 4 επόμενα service του
- Κάνει πιο απλή τη διαδικασία του service κερδίζοντάς χρόνο και χρήμα
- Συμφέρει ιδιαίτερα τους κατόχους μοντέλων Mercedes έως 6 ετών

Το Service Pass κάνει πιο απλή τη διαδικασία του service κερδίζοντάς χρόνο και χρήμα

Η πρόληψη είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να αποφύγεις απρόβλεπτες ζημιές στο αυτοκίνητό σου, κάτι το οποίο γίνεται μέσω της τακτικής συντήρησης και των ελέγχων που προφέρουν τα τμήματα after sales των μαρκών. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνεις και χρόνο και χρήμα.
 
Το After Sales της Mercedes λοιπόν το πήγε στο next level, αφού πλέον δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους να κάνουν πρόληψη και… στον προγραμματισμό του service.

Γιατί οι μάρκες που θέλουν να είναι leaders των εξελίξεων, σχεδιάζουν, μελετούν και υλοποιούν διαρκώς πρωτοποριακές υπηρεσίες που προφέρουν έξτρα λύσεις στους κατόχους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Mercedes έχει πετύχει hi-score στην ικανοποίηση κατόχων

Το Service Pass είναι το συμβόλαιο συντήρησης μεταξύ της Mercedes και των κατόχων της

Πως μπορούν λοιπόν οι κάτοχοι Mercedes να κάνουν πρόληψη και στον προγραμματισμό του service; Με το Service Pass. Είναι ένα συμβόλαιο συντήρησης μεταξύ της Mercedes και των κατόχων της, με το οποίο ο κάτοχος αγοράζει τις επόμενες 2  έως 4 τακτικές συντηρήσεις.
 
Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία, η οποία μετατρέπει το τακτικό service σε μια ακόμα πιο απλή και διαχειρίσιμη διαδικασία, χωρίς κατανάλωση χρόνου και με οικονομικό όφελος. Ειδικά τώρα μετά τις διακοπές, που παραδοσιακά είναι μια περίοδος πολλές υποχρεώσεις αναδιοργάνωσης, αποτελεί τον πιο εύκολο και απλό τρόπο για να φροντίσετε και τη Mercedes σας.
 
Το Service Pass περιλαμβάνει όλα όσα ορίζονται από το βιβλιαράκι του κατασκευαστή. Καλύπτει δηλαδή, το κόστος εργασιών και το κόστος των γνήσιων ανταλλακτικών στο πλαίσιο της τακτικής συντήρησης. Παράλληλα σε όλη τη διάρκεια του συμβολαίου, οι κάτοχοι Mercedes-Benz επωφελούνται και από την υπηρεσία Μobilo, την 24ωρη υπηρεσία κινητικότητας σε περίπτωση βλάβης και την 24ωρη οδική βοήθεια.


Το Service Pass καλύπτει δηλαδή, το κόστος εργασιών και το κόστος των γνήσιων ανταλλακτικών στο πλαίσιο της τακτικής συντήρησης.
2 Φωτογραφίες »

Το Service Pass καλύπτει δηλαδή, το κόστος εργασιών και το κόστος των γνήσιων ανταλλακτικών στο πλαίσιο της τακτικής συντήρησης.

Με το Service Pass ο κάτοχος κρατά τις σημερινές τιμές για τα 4 επόμενα service του

Γιατί συμφέρει τον κάτοχο να υπογράψει το συμβόλαιο συντήρησης; Γιατί στην πράξη εξασφαλίζει τις σημερινές τιμές για τα επόμενα 2-4 χρόνια (ανάλογα τη διάρκεια που θα επιλέξει). Οπότε δεν τον νοιάζει αν σε 3 χρόνια από τώρα θα έχουν ακριβύνει ανταλλακτικά και εργασίες, καθώς τα έξοδα καθορίζονται με ακρίβεια και διαφάνεια από την αρχή (όπως συμβαίνει διαχρονικά, οι τιμές αυξάνονται στα πάντα).

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
Autotriti.gr