Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Απόβαση 20 Ferrari στην Ήπειρο | Πρώτη στάση στο γεφύρι της Πλάκας (+video)

1.028 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2024)
Απόβαση 20 Ferrari στην Ήπειρο | Πρώτη στάση στο γεφύρι της Πλάκας (+video)
4 Φωτογραφίες »

- Το Passione Rossa Club βρίσκεται ξανά στην Ήπειρο με 20 αυτοκίνητα
- Πρώτη στάση το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας και μετά το Μέτσοβο
- Θα παρελάσουν και στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων

Το Passione Rossa Club βρίσκεται ξανά στην Ήπειρο, με 20 αυτοκίνητα

Το Passione Rossa Club ήρθε ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για τα 25α γενέθλια του και έχει γεμίσει το τοπίο της άγριας ομορφιάς της φύσης της Ηπείρου με το χαρακτηριστικό «κόκκινο» είκοσι αυτοκινήτων της Ferrari. Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε, ότι το Club των ιδιοκτητών των πανάκριβων Ιταλίδων, έχει ξαναέρθει στην Ελλάδα και στην Ήπειρο το 2018, για να γιορτάσει τα 70 χρόνια της θρυλικής ιταλικής μάρκας.Το Passione Rossa Club θα βρεθεί στην Ήπειρο από τις 7-9 Οκτωβρίου, ενώ πριν από αυτό έκανε εκδρομή και στη Κέρκυρα.

Πρώτη στάση το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας και μετά Μέτσοβο

Η πρώτη στάση των είκοσι Ferrari έγινε στο ιστορικό γεφύρι της Πλάκας, με τη σύγχρονη ιταλική σχεδίαση σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι των Βαλκανίων, να τραβάει όλα τα «κλικ», όταν και οι οδηγοί στάθμευσαν κοντά σε αυτό. Πριν φτάσουν εκεί οι «Ιταλίδες», πέρασαν από τα χωριά των Κατσανοχωρίων, εκεί όπου ο Κώστας Καρανίκας, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για το βίντεο, απαθανάτισε την ιταλική αρμάδα.
 


Επόμενη στάση, σήμερα, στο χωριό Ανθοχώρι Μετσόβου, όπου οι ιδιοκτήτες των σπορ αυτοκινήτων θα δουν από κοντά τον νερόμυλο και τα μαντάνια, ενώ οι κάτοικοι θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τα υπερπολυτελή σπορ αυτοκίνητα.

Θα παρελάσουν και στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων

Την ίδια ευκαιρία θα έχουν και οι κάτοικοι των Ιωαννίνων αφού μετά από τις στάσεις τους στα χωριά της Ηπείρου, οι εντυπωσιακές Ferrari θα σταθμεύσουν και στα Ιωάννινα, λίγο πριν γίνει μια εντυπωσιακή παρέλαση όλων των μοντέλων στο Κέντρο της Πόλης.

Peugeot - Toyota
Citroen