Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η εικόνα που δημοσίευσε ο Henrik Fisker.

Teaser του νέου Pick-Up της Fisker

1.950 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2021)

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Pick-Up που ετοιμάζει έδειξε η Fisker, με τον ιδρυτή της και διευθύνων σύμβουλο, Henrik Fisker να δημοσιεύει την εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!


Πριν από αρκετό διάστημα η Fisker είχε δημοσιεύσει κατά λάθος στο Twitter μία εικόνα που έδειχνε το πίσω μέρος του Pick-Up που ετοιμάζει με την ονομασία Alaska, ανάρτηση η οποία είχε συνοδευτεί με τη λεζάντα «Electric Pick-Up!». Ωστόσο η ανάρτηση αυτή μετά από λίγο κατέβηκε και έκτοτε δεν είχε υπάρξει κανένα νέο αναφορικά με το αμιγώς ηλεκτρικό «αγροτικό».
 
Όλα αυτά μέχρι τις πρώτες ημέρες του 2021, όπου ο Henrik Fisker, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fisker Inc., δημοσίευσε μία νέα εικόνα του μοντέλου. Αυτή τη φορά το έκανε μέσω του προφίλ του στο LinkedIn, και όπως ήταν φυσικό η εικόνα δεν άργησε να κάνει το γύρο του κόσμου.
 
Όπως μπορείτε να δείτε, η πίσω όψη του Pick-Up φαίνεται επιθετικά σχεδιασμένη. Οι σχεδιαστικές καταβολές του μοντέλου ξεφεύγουν από αυτές των τυπικών Pick-Up, αφού όπως έχει τονίσει η μάρκα θέλει τα μοντέλα της να ξεχωρίσουν από τις άλλες επιλογές στην αντίστοιχη κατηγορία. Μάλιστα η λεζάντα στην ανάρτηση αναφέρει πως στόχος της Fisker είναι η δημιουργία του ελαφρύτερου και του πιο αποδοτικού Pick-Up στον κόσμο, χωρίς όμως να γίνεται περισσότερο συγκεκριμένη.
 
Αν το εν λόγω μοντέλο είναι κάποια εξελιγμένη έκδοση του Alaska ή ένα νέο Pick-Up δεν έχει αποσαφηνιστεί, κάτι που λογικά θα συμβεί το προσεχές διάστημα. Μέχρι τότε να θυμίζουμε πως η Fisker εξελίσσει το Ocean. Ένα ηλεκτρικό SUV το οποίο στοχεύει να φέρει  σε πελάτες στην Ευρώπη στο τελευταίο τρίμηνο του 2022, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα θα έχει ανοίξει το πρώτο κέντρο εμπειρίας καταναλωτών στο Μόναχο.   

FORD
OPEL