Τιμές με Leasing

Τέλος το ροζ χαρτί, με email και με sms οι κλήσεις από την Τροχαία!

 Σχολιάστε 
3.115 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2024)
Τέλος το ροζ χαρτί, με email και με sms οι κλήσεις από την Τροχαία!

- Ξεκίνησε η εποχή των ηλεκτρονικών κλήσεων.
- Ο αστυνόμος θα βεβαιώνει την κλήση σε ειδική εφαρμογή.
- Ο οδηγός θα ειδοποιείται για την κλήση με email και με sms στο κινητό.
- Αρχικά σε Αθήνα και Θεσ/κη πριν επεκταθεί σε όλη τη χώρα.

Τέλος οι κλήσεις στα παρμπρίζ

Τέλος στις κλήσεις όπως τις ξέραμε μέχρι και σήμερα έβαλε η ελληνική κυβέρνηση, καθώς τα... ραβασάκια της Τροχαίας στη χάρτινη μορφή τους αποτελούν παρελθόν. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, από την 1η Ιουλίου τέθηκε σε εφαρμογή το μέτρο των ηλεκτρονικών κλήσεων ή επίσημα η Ηλεκτρονική Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης, η οποία θεσμοθετήθηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση. Τι σημαίνει αυτό;

Ο αστυνόμος θα βεβαιώνει την κλήση σε ειδική εφαρμογή

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, οι αστυνομικοί θα χρησιμοποιούν πλέον ειδικά σχεδιασμένες κινητές συσκευές του έργου «Smart Policing» και με χρήση κατάλληλης εφαρμογής, θα βεβαιώνουν ηλεκτρονικά την τροχονομική παράβαση.

Ο οδηγός θα ειδοποιείται για την κλήση με email και με sms

Με την ολοκλήρωση των ενεργειών του αστυνομικού, θα αποστέλλεται σε πραγματικό χρόνο η βεβαίωση παράβασης ηλεκτρονικά στη θυρίδα του πολίτη στο gov.gr, ενώ παράλληλα θα ενημερώνεται με email και με sms για την αποστολή μηνύματος στη θυρίδα του. Παράλληλα, για τον Δήμο Αθηναίων θα παράγεται και κωδικός RF πληρωμής, ώστε εναλλακτικά οι πολίτες να μπορούν να πληρώνουν ηλεκτρονικά την κλήση.

Αρχικά σε Αθήνα και Θεσ/κη πριν επεκταθεί σε όλη τη χώρα

Ο νέος τρόπος βεβαίωσης των κλήσεων αρχικά λειτουργεί σε πιλοτικό στάδιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, το Υπουργείο σημείωσε πως η εφαρμογή σύντομα θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη επικράτεια.

PARTNER VS KANGOO
SAILUN KAINOTOMIA