ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Είναι αυτό το ηλεκτρικό σεντάν της Mercedes;

Το ηλεκτρικό σεντάν της Mercedes;

2.117 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2018)

Μετά την αποκάλυψη της ηλεκτρικής Mercedes EQC αναμένεται και ένα ηλεκτρικό σεντάν. Θα έχει όμως αυτή τη μορφή;

Η αποκάλυψη της Mercedes EQC και κυρίως το εμπρόσθιο μέρος το οποίο τονίζεται από τη «χαμογελαστή» μάσκα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που έχουν τραβήξει την προσοχή όσων βλέπουν το νέο ηλεκτρικό SUV.
 
Έτσι πολλοί σχεδιαστές απομόνωσαν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και το εφάρμοσαν πάνω σε άλλα μοντέλο της μάρκας, όπως για παράδειγμα ο Kleber Silva, ο οποίος έδωσε μία νέα εμπρόσθια όψη στην τρέχουσα γενιά της C-Class, προσθέτοντας στο γερμανικό σεντάν τη μάσκα του EQC.Ωστόσο ο καλλιτέχνης δεν σταμάτησε δίνοντας στο μοντέλο νέες ζάντες αλλά και γαλάζια χαρακτηριστικά στα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα.
   
Όλα αυτά συνέβησαν καθώς ο Silva θέλει να δώσει μία ηλεκτρική έκδοση του σεντάν της Mercedes πάνω στο οποίο εργάζονται οι άνθρωποι της εταιρείας, κάτι το οποίο έχει τονίσει σε δηλώσεις του ο μηχανικός, Christian Frueh.
 
Η αλήθεια είναι πως το τελικό αποτέλεσμα δεν κρίνεται πολύ ωραίο και μάλλον θα είναι δύσκολο το «πράσινο» σεντάν της Mercedes να έχει αυτή την μορφή, καθώς ο γερμανικός κολοσσός επιθυμεί να διαχωρίσει σχεδιαστικά τα μοντέλα που θα φέρουν το λογότυπο EQ από αυτά που ήδη υπάρχουν.
 
Τέλος μιας και αναφερθήκαμε στα «ηλεκτρικά» σχέδια της Mercedes, να τονίσουμε πως η μάρκα σκοπεύει να λανσάρει δέκα ηλεκτρικά μοντέλα τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων τριών smart αλλά και της ναυαρχίδας EQ S, η οποία έχει ήδη εντοπιστεί να πραγματοποιεί δοκιμές, αν και εξακολουθεί να είναι πλήρως καμουφλαρισμένη.     

Leasing
Autotriti.gr