Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αμφίβολο είναι το μέλλον του διευθύνοντος συμβούλου της Renault, Thierry Bollore.

«Τρίζει η καρέκλα» του CEO της Renault

1.546 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2019)

Αμφίβολο είναι το μέλλον του διευθύνοντος συμβούλου της Renault, Thierry Bollore και μάλιστα εν μέσω των τεταμένων σχέσεων που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα με τον εταίρο της συμμαχίας, Nissan.

Την παραπάνω είδηση αναφέρουν σε σημερινά τους δημοσιεύματα δύο γαλλικές εφημερίδες, με τη Le Figaro να επικαλείται ανώνυμες πηγές οι οποίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Renault, Jean-Dominique Senard θα ζητήσει από το διοικητικό συμβούλιο της αυτοκινητοβιομηχανίας να αναζητήσει έναν διάδοχο του Bollore. Επιπλέον συμπληρώνει πως η έρευνα για το διάδοχο του CEO, μπορεί να πάρει επίσημη μορφή, καθώς δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Renault στις 18 Οκτωβρίου!
 
Ο Bollore ήταν στενός σύμμαχος του πρώην προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Renault, Carlos Ghosn. Εξέφρασε την υποστήριξή του για τον Ghosn, αφού ο πρώην αφεντικό του συνελήφθη στην Ιαπωνία για φερόμενα οικονομικά εγκλήματα τον περασμένο Νοέμβριο, μπαίνοντας απέναντι από τη Nissan.
 
Από τη μεριά της η ιαπωνική φίρμα έχει ελάχιστη εμπιστοσύνη στον Bollore, σύμφωνα με όσα αναφέρει Les Echos, ενώ το γαλλικό μέσο υπογραμμίζει πως υπάρχουν φωνές και εντός της Renault που αμφισβητούν τον Bollore, λόγω της σχέσης του με τον Ghosn. Οι ίδιοι απορούν πως γίνεται πολλά στελέχη που ήταν κοντά στον Ghosn να έχουν αποχωρήσει και εκείνος να παραμένει.
 
Τέλος σύμφωνα πάντα με τα μέσα, οι πρόσφατες αποχωρήσεις ορισμένων κορυφαίων στελεχών της Renault, θεωρούνται ως αποδείξεις δυσαρέσκειας προς το πρόσωπο του Bollore. Στις αποχωρήσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται και εκείνες του επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ Thierry Koskas, και του βετεράνου της εταιρείας, Arnaud Deboeuf, ο οποίος τον περασμένο μήνα εγκατέλειψε την αυτοκινητοβιομηχανία για να εισχωρήσει στο Όμιλο PSA.

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO