Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εσωτερικό-ποιότητα-εργονομία
Διαβάστηκε από 39058 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/4/2012
Όπως και στο αμάξωμα του νέου Civic, έτσι και στο εσωτερικό του, η Honda πάτησε πάνω στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα του παρελθόντος. Έτσι, ο οδηγός περικλείεται και πάλι από το ταμπλό και το τούνελ της κονσόλας, με τον υψηλά τοποθετημένο επιλογέα να τονίζει τη δυναμικότητα του αυτοκινήτου. Επίσης, το ψηφιακό ταχύμετρο του πίνακα οργάνων είναι και πάλι τοποθετημένο ψηλά, βολεύοντας ιδιαίτερα στο μάτι, παρότι τα αναλογικά όργανα του κατώτερου επιπέδου φιλοξενούνται πλέον σε τρεις ξεχωριστούς θόλους. Από την άλλη βέβαια, δεν λείπουν και αρκετά επιμέρους νέα στοιχεία, όπως είναι η νέα μεγάλη ψηφιακή οθόνη πληροφοριών i-MID, το νέας σχεδίασης τριάκτικο τιμόνι και οι διαφορετικοί διακόπτες της κονσόλας.

Ποιότητα
Στο εσωτερικό του νέου Civic ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στην αναβάθμιση της αίσθησης ποιότητας, αλλά και της απτής εφαρμογής της. Έτσι, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί δείχνουν πιο ποιοτικά από κάθε άλλη φορά, ειδικά δε στο μεγαλύτερο τμήμα του ταμπλό, το οποίο επενδύεται από αφρώδες πλαστικό. Αντίστοιχα σε υψηλά επίπεδα έδειξε και το φινίρισμα όλων των επιφανειών, όπως και η εφαρμογή και συναρμολόγηση των υλικών, μαλακών και μη. Στην αναβάθμιση της πιο ποιοτικής αίσθησης στο εσωτερικό του νέου Civic συμβάλει και η σημαντική μείωση των επιπέδων του θορύβου, που επιτρέπει στους επιβάτες να απολαύσουν ένα πιο αθόρυβο ταξίδι.

Εργονομία-Θέση οδήγησης
Βελτιωμένη είναι η εργονομία στο εσωτερικό του νέου Civic, με πιο εύχρηστους διακόπτες και χειριστήρια, ενώ μόνο η εκμάθηση χειρισμού των πληροφοριών στην οθόνη i-MID (ειδικά στην απεικόνιση των δεδομένων κατανάλωσης), απαιτεί περισσότερο χρόνο. Η θέση οδήγησης παραμένει ένα από τα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου, από τη στιγμή που το κάθισμα ρυθμίζεται και σε ύψος, ενώ το τιμόνι είναι πλήρους ρυθμίσεων.
» ΕΙΣΑΓΩΓΗ
» Νέο Civic: Και μοντέρνο, και φουτουριστικό!
» Κινητήρας-Επιδόσεις
» Εσωτερικό-ποιότητα-εργονομία
» Χώροι-Πρακτικότητα
» Στο δρόμο
» Νέο Civic 1,8
» Τεχνικά χαρακτηριστικά-εξοπλισμός
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: HONDA CIVIC,

περισσότερα νέα & άρθρα »
HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτό είναι το ανανεωμένο Honda HR-V

Η Honda φέρνει διάδοχο του NSX το 2027!

Πού χάνει και πού κερδίζει το best-seller της Honda

Saracakis Leasing: Πουλάει τα Honda ακριβότερα από τις άλλες μάρκες

Έτσι παρκάρουν τα S2000 στα υπόγεια parking

Βγαίνει στο σφυρί το θρυλικό Honda NSX του Ayrton Senna

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δοκιμή: Νέο ήπια υβριδικό Fiat 600, το 500αράκι έγινε SUV

Δοκιμή: Mercedes GLB 220d 4MATIC | 4κίνητη SUVάρα με 1.200 χλμ. ανά γέμισμα

Δοκιμή: Citroen C4 diesel με 130 PS

Δοκιμή Νέο Peugeot e-3008 με 211 PS