ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αφήνει τη Mercedes ο Hamilton.

Παρόλο το ότι ο βρετανός οδηγός θα συνεχίζει να οδηγεί το μονοθέσιο της F1, δεν θα συμβεί το ίδιο και με τη Mercedes-Maybach S600.

Το μοντέλο χρονολογείται το 2015.

Αφήνει τη Mercedes ο Hamilton

4.679 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2018)

Τέλος στη «σχέση» του με τη Mercedes και μάλιστα άμεσα αναμένεται να βάλει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, με την απόφασή του να είναι ειλημμένη.

Παρόλο το ότι ο βρετανός οδηγός θα συνεχίζει να οδηγεί το μονοθέσιο της F1, δεν θα συμβεί το ίδιο και με τη Mercedes-Maybach S600  που είχε στην κατοχή του, η οποία βρίσκεται ήδη προς πώληση.
 
Το μοντέλο που χρονολογείται το 2015, διαθέτει μεγάλο αριθμό εντυπωσιακών προδιαγραφών, όπως ζάντες 22 ιντσών, σύστημα ψυχαγωγίας για τις πίσω θέσεις και κάμερα 360 μοιρών, ενώ για αυτούς που νοιάζονται για τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει αυτά ανέρχονται σε 44.556.
Όπως μπορούμε να δούμε και από τις εικόνες που υπάρχουν, το αυτοκίνητο τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο όποιος επιθυμεί την αγορά του θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς το γερμανικό πολυτελές όχημα κοστολογείται στις 104.990 λίρες (περίπου 119.000 ευρώ).
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί ο Hamilton να αφήνει τη Maybach S600, ωστόσο το άκουσμα της είδησης έχει φέρει στο προσκήνιο το ερώτημα για το ποιο θα είναι το επόμενο αυτοκίνητο του Βρετανού. Μάλιστα έντονη φημολογία αναφέρει πως ο Hamilton θα πάρει στα χέρια του το νέου υπεραυτοκίνητο της Mercedes και συγκεκριμένα τη Mercedes-AMG Project One.

HUYNDAI
NISSAN