Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ανανεωμένο Lynk & Co 01 – Ισχυρότερο και με βελτιωμένο infotainment

2.183 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2024)
Ανανεωμένο Lynk & Co 01 – Ισχυρότερο και με βελτιωμένο infotainment

- Μικρές αλλαγές στην εμφάνιση και περισσότερες επιλογές χρωμάτων
- Αναβαθμίζεται και το plug in κινητήριο σύνολο, φτάνει τους 279 ίππους ενώ μπορεί να κάνει και 75 χλμ. αμιγώς ηλεκτρικά
- Δίνει έμφαση στην οικονομία, αφού καίει 0.9 λτ./100 χλμ
- Διαθέτει νέα μεγαλύτερη οθόνη εξοπλισμένη με ειδική CPU για την γρηγορότερη απόκριση

Μικρές αλλαγές στην εμφάνιση και νέα παλέτα χρωμάτων

Το Lynk & Co 01 αναβαθμίζεται με νέα έκδοση, η οποία προσδίδει διάφορες αλλαγές στο αυτοκίνητο. Ένα από τα μέρη που άλλαξε είναι και το εξωτερικό, αφού η νέα έκδοση διαθέτει νέες επιλογές στην παλέτα χρωμάτων, καινούργιες μαύρες ζάντες και ανασχεδιασμένη γρίλια στη μάσκα. Ακόμα και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου είναι διαφορετικό, αφού τα πίσω LED φώτα έχουν αλλάξει.

Αναβαθμίζεται και το plug in κινητήριο σύνολο, φτάνει τους 279 ίππους ενώ μπορεί να κάνει και 75 χλμ. αμιγώς ηλεκτρικά

Βέβαια δεν άλλαξε μόνο στην εμφάνιση, η νέα έκδοση έρχεται με νέο αναβαθμισμένο plug in κινητήριο σύνολο, το οποίο φτάνει τους 279 ίππους και τα 535 Nm ροπής. Ακόμα είναι ικανό να κάνει 75χλμ. χρησιμοποιώντας μόνο το ηλεκτρικό του μοτέρ, ενώ ο κατασκευαστής υπόσχεται κατανάλωση καυσίμου  0.9 λτρ/100 χλμ. εφόσον είναι φορτισμένη η μπαταρία. Τέλος οι εκπομπές ρίπων, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η Lynk & Co είναι 20g/km (WLTP).

Διαθέτει νέα μεγαλύτερη οθόνη εξοπλισμένη με ειδική CPU για την γρηγορότερη απόκριση

Η αναβαθμισμένη έκδοση του Lynk & Co 01 διαθέτει τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας και στο εσωτερικό, αφού έχει αναβαθμιστεί το infotainment. Η οθόνη των 12.7 ιντσών της έκδοσης η οποία προσφερόταν μέχρι τώρα, αναβαθμίστηκε με τη νέα έκδοση να διαθέτει ψηφιακό καντράν και μια οθόνη μεγέθους 15.4 ιντσών. Τέλος ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, αλλά και το σύστημα infotainment λειτουργούν σε νέο γρηγορότερο λογισμικό με στόχο την καλύτερη απόκριση.

Autotriti.gr
Autotriti.gr