Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Δοκιμή XEV Yoyo: Ηλεκτρικό 2-θέσιο για 150 χλμ. αυτονομίας

 Σχολιάστε 
8.899 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2024)
Δοκιμή XEV Yoyo: Ηλεκτρικό 2-θέσιο για 150 χλμ. αυτονομίας
2 Φωτογραφίες »

- Μικρό σαν το smart fortwo 1ης γενιάς που ξέρουμε όλοι, το παρκάρεις και κάθετα
- Είναι ηλεκτρικό, φορτίζει 4 ώρες σε πρίζα σούκο για 150 χλμ. αυτονομίας
- Έχει air-condition, 20 άλογα & πάει μέχρι 80 χλμ.
- Ξεκινά από 13 χιλιάρικα (βρίσκεις καλά μτχ. σε αυτά τα λεφτά)

Μικρό σαν το smart fortwo 1ης γενιάς που ξέρουμε όλοι, το παρκάρεις και κάθετα

Το XEV Yoyo είναι μία φρέσκια πρόταση στον κόσμο της μικροκινητικότητας. Ένα 2-θέσιο, microcar (L7e), με λιλιπούτειες διαστάσεις το οποίο θυμίζει αρκετά το smart fortwo 1ης γενιάς. Με μήκος μόλις στα 2,5 μέτρα (πλάτος 1,5 μ. και ύψος στο 1,56 μ.), το XEV Yoyo είναι compact και ευέλικτο στην πόλη (κύκλος στροφής στα 4,5 μ.), χωράει για να το παρκάρεις (και) κάθετα, και φιλοδοξεί να αποτελέσει μία ενδιαφέρουσα επιλογή για όποιον αναζητά ένα νεανικό και διαφορετικό τρόπο μετακίνησης στις αστικές του περιπλανήσεις.

Έχει μόνο 20 άλογα & πάει μέχρι 80 χλμ.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του, άλλωστε, οριοθετούν και το πεδίο δράσης του. Το XEV Yoyo κινείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 20 ίππων, τοποθετημένο στον πίσω άξονα, με την τελική ταχύτητα στα +80 χλμ./ώρα (επιτρέπεται και σε αυτοκινητόδρομο).


Το XEV Yoyo βασίζεται στη πλατφόρμα X-Plalform που αναπτύχθηκε ανεξάρτητα, ειδικά για αστική μετακίνηση (συμπεριλαμβανομένου του συστήματος εύκολης αλλαγής μπαταρίας).
2 Φωτογραφίες »

Το XEV Yoyo βασίζεται στη πλατφόρμα X-Plalform που αναπτύχθηκε ανεξάρτητα, ειδικά για αστική μετακίνηση (συμπεριλαμβανομένου του συστήματος εύκολης αλλαγής μπαταρίας).

Είναι ηλεκτρικό, φορτίζει 4 ώρες σε πρίζα σούκο για 150 χλμ. αυτονομίας

Το σύνολο του XEV Yoyo συμπληρώνει μία μπαταρία 10,4 κιλοβατώρων, η οποία δίνει ηλεκτρική ενέργεια και εξασφαλίζει αυτονομία γύρω στα 150 χιλιόμετρα. Και τη συγκεκριμένη αυτονομία την ανανεώνεις σχετικά σύντομα, καθώς το XEV Yoyo θέλει λιγότερο από 4 ώρες για να φορτίσει στο 100% σε μία απλή, οικιακή πρίζα (ενσωματωμένος φορτιστής 2 kW).

Ξεκινά από 13 χιλιάρικα (βρίσκεις καλά μτχ. σε αυτά τα λεφτά)

Ο επίσημος εισαγωγέας του XEV Yoyo (Spanos Group) προσφέρει το XEV Yoyo σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις. Η εισαγωγική Entry περιλαμβάνει (μεταξύ άλλων) ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες, 7άρα οθόνη για μουσική και ραδιόφωνο, air-condition, είσοδο χωρίς κλειδί και ατσάλινες ζάντες 14 ιντσών. Το XEV Yoyo ξεκινά από τα 12.990 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της Κρατικής Επιδότησης (3.000€) και της επιδότησης των οδηγών κάτω των 29 ετών (1.000€). Χρήματα δηλαδή με τα οποία μπορείς να στραφείς και στα μεταχειρισμένα, καλύπτοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου.
 
Διαβάστε στις γραμμές που ακολουθούν περισσότερα για τη δοκιμή του XEV Yoyo

Σελίδα 2Σχεδίαση: 14 ρομπότ βάφουν σε 9 χρώματα το trendy Yoyo
Σελίδα 3Εσωτερικό: Ικανοποιητική κατασκευή, τίμια οθόνη αφής & αλλά δύσκολη εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας: 20 αλογάκια & μπαταρία που την αλλάζεις σε 5 λεπτά!
Σελίδα 5Οδική συμπεριφορά: microcar που δεν σε φοβίζει στο δρόμο
Σελίδα 6Εξοπλισμός & τιμές
Σελίδα 7Η γνώμη μας - Μετρήσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά & τιμές
test center
elk test