Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

«Έφυγε» ο αγαπητός δημοσιογράφος Γιώργος Βαρίνος

2.599 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2024)
«Έφυγε» ο αγαπητός δημοσιογράφος Γιώργος Βαρίνος
2 Φωτογραφίες »

Μεγάλη θλίψη στο χώρο του ειδικού τύπου και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση για το θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Βαρίνου τo απόγεύμα της 27ης Αυγούστου μετά από μάχη με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.


Ο πάντα χαμογελαστός «Ζώρζ» είχε πάνω από 40 χρόνια καριέρας στα περιοδικά των δύο και τεσσάρων τροχών, όντας μέλος της ΕΣΠΤ, μέλος του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για την Ελλάδα, καθώς και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας.

Ήταν μέλος της ιδρυτικής ομάδας του Auto Τρίτη, ενώ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τα περιοδικά 4 Τροχοί και Car & Driver, ενώ είχε αναλάβει και το ειδικό ένθετο της σελίδας Gazzeta.gr. Δραστήριος και δημιουργικός κατάφερε να γίνει εκδότης του BESTEVER και διευθυντής του autopress.gr, ενώ ασχολήθηκε με αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας.

Εξαιρετικός φωτογράφος, ικανός οδηγός, με ωραία πένα και απίστευτες ικανότητες ακόμα σε επίπεδο γραφιστικής, ο Γιώργος Βαρίνος αγαπούσε τα ταξίδια, τα θαλάσσια σπορ, τους αγώνες και τα καρτ. Με αστείρευτη turbo ενέργεια και out of the box ιδέες για θέματα και concept φωτογραφίσεων, όπως η  χαρακτηριστική για τη δοκιμή του πρώτου Toyota RAV4.
Θα μείνεις αξέχαστος φίλε Γιώργο.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύντροφο της ζωής του, τη Μαρία, και στις δύο κόρες του.
Καλό ταξίδι στο φως
 

Autotriti.gr
Autotriti.gr