Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Επίσημη αποκάλυψη για το νέο smart #5

 Σχολιάστε 
5.816 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2024)
Επίσημη αποκάλυψη για το νέο smart #5
16 Φωτογραφίες »

- Στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπίες στις αρχές του 2025.
- Φορτίζει από το 10% στο 80% σε 15 λεπτά.
- Τρεις οθόνες και Head-up Display στην καμπίνα.
- Ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ και έως 646 άλογα.

Στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπίες στις αρχές του 2025

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το smart #5, το οποίο αποτελεί το τρίτο μοντέλο της μάρκας στη νέα της εποχή μετά τα #1 και #3. Το ολοκαίνουργιο μεσαίο ηλεκτρικό SUV πρόκειται να φτάσει στις αντιπροσωπείες τις Ευρώπης στις αρχές του επόμενου έτους, με τη φίρμα να αναφέρει πως μπορεί να επαναφορτιστεί από το 10 έως 80% σε μόλις 15 λεπτά.

Το μεγαλύτερο αυτοκίνητο στην ιστορία της smart

Το νέο smart #5 ακολουθεί σε διαστάσεις το μοντέλο που έχουμε ήδη δει για την κινέζικη αγορά. Έχει μήκος 4.705 χλστ., πλάτος 1.920 χλστ., ύψος 1.705 χλστ. και μεταξόνιο 2.900 χλστ.. Αυτό σημαίνει πως είναι 265 χλστ. μεγαλύτερο από #3, το οποίο επί του παρόντος είναι το μεγαλύτερο μοντέλο στη γκάμα της smart.

Εξωτερικά τα διακεκομμένα LED φωτιστικά σώματα δίνουν το παρών, τόσο μπροστά, όσο και πίσω. Από κει και πέρα παρατηρούμε πως το σήμα της μάρκας έχει τοποθετηθεί στην πίσω κολόνα, ενώ οι χειρολαβές των θυρών είναι χωνευτές στο αμάξωμα, στοιχείο που βοηθά στην αεροδυναμική. Για τον ίδιο λόγο το smart #5 έρχεται εξοπλισμένο με ζάντες που είναι σχεδόν κλειστές.

Το πακέτο «Adventurers Collection» αυξάνει το off-road στοιχείο

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι επιλέξουν το πακέτο «Adventurers Collection», θα δουν το smart #5  να διαθέτει μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά όπως μια μπάρα φωτισμού οροφής, έναν ηλεκτρικό κοτσαδόρο, προστασία κάτω από το αμάξωμα, πλαϊνά σκαλοπάτια και μία σκάλα στο πλάι, που θα βοηθήσει τον οδηγό να φτάσει πιο εύκολα στη σχάρα οροφής για να τακτοποιήσει τα μπαγκάζια του.     

Τρεις οθόνες και Head-up Display στην καμπίνα

Στο εσωτερικό, το smart #5 είναι γεμάτο με οθόνες. Πιο αναλυτικά διαθέτει  Head-up Display επαυξημένης πραγματικότητας 25,6 ιντσών, πλήρη έγχρωμο πίνακα οργάνων Ultra HD LCD, 10,3 ιντσών και δύο οθόνες AMOLED 2,5K, 13 ιντσών. Ένα ηχοσύστημα  Sennheiser με μέγιστη ισχύ άνω των 2.000 Watt είναι επίσης στη διάθεση του οδηγού και των επιβατών, όπως και ένα φωνητικός βοηθός τεχνητής νοημοσύνης που η smart ισχυρίζεται ότι μπορεί να απαντήσει σχεδόν σε κάθε ερώτηση.

Η καμπίνα διαθέτει επίσης συνολικά 34 αποθηκευτικούς χώρους και όλα τα καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν για να δημιουργήσουν χώρο για ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι. Με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ αυξάνεται στα 1.530 λίτρα, ενώ κάτω από το καπό υπάρχει έξτρα χώρος αποθήκευσης 72 λίτρων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
Autotriti.gr