Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με οθόνη 13 ιντσών και νέο λογότυπο στο τιμόνι το Skoda Elroq

 Σχολιάστε 
2.290 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2024)
Με οθόνη 13 ιντσών και νέο λογότυπο στο τιμόνι το Skoda Elroq
3 Φωτογραφίες »

- Νέες επίσημες εικόνες από την καμπίνα του ηλεκτρικού Skoda Elroq.
- Το πρώτο Skoda της σύγχρονης εποχής με το νέο λογότυπο στο τιμόνι.
- Τρεις μπαταρίες, έως 299 άλογα και 560 χλμ. αυτονομία.
- Τον Οκτώβρη η πρεμιέρα του.

Νέες εικόνες από την καμπίνα του Skoda Elroq

Πριν από λίγες ημέρες η Skoda μας είχε δώσει την πρώτη ματιά από το εσωτερικό του Elroq, δημοσιεύοντας τα πρώτα σκίτσα από την καμπίνα του επερχόμενου ηλεκτρικού μικρομεσαίου SUV. Η τσεχική μάρκα επανήλθε, δημοσιεύοντας αυτή τη φορά νέες εικόνες, οι οποίες αποκαλύπτουν πλήρως το πιλοτήριο, ενώ συνοδεύονται και από έξτρα πληροφορίες.

Οθόνη 13 ιντσών για το infotainment και νέο λογότυπο στο τιμόνι

Όπως δείχνουν λοιπόν τα νέα σκίτσα, το εσωτερικό διατηρεί την κλασική συμμετρική αρχιτεκτονική με έντονες οριζόντιες γραμμές. Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει μία οθόνη αφής για το infotainment, η οποία έχει διαγώνιο 13 ιντσών, σύμφωνα με την τσεχική μάρκα. Από κει και πέρα, το Elroq θα διαθέτει μια ακόμη νέα λεπτομέρεια. Θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Skoda στη σύγχρονη εποχή που θα φέρει το νέο λογότυπο της εταιρείας στο τιμόνι, αναγράφοντας ολογράφως το όνομα της μάρκας, αντί για το παραδοσιακό στρογγυλό λογότυπο, που είχαμε συνηθίσει.

Με «πράσινα» υλικά θα είναι ντυμένη η καμπίνα

Από κει και πέρα, θυμίζουμε πως το εσωτερικό του Elroq θα διαμορφώνεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις και συγκεκριμένα τις Loft, Lodge, Suite και Studio. Στην επιλογή Loft θα υπάρχει έντονη παρουσία του Recytitan, το οποίο είναι ένα υλικό κατασκευασμένο από 78% ανακυκλωμένο PET. Η εταιρεία δήλωσε ότι το Recytitan θα χρησιμοποιηθεί για τα καλύμματα των καθισμάτων, τα πάνελ των θυρών, το ταμπλό, το υποβραχιόνιο και τα μαξιλαράκια γονάτων. Η Skoda πρόσθεσε ότι το υλικό παρέχει μια «τέλεια ισορροπία άνεσης, ανθεκτικότητας και βιωσιμότητας». Όσο για το πώς θα μοιάζει, η Skoda είπε ότι το Loft θα έχει σκούρο γκρι-μπλε ύφασμα καθώς και σκούρες πινελιές από τεχνητό δέρμα. Σε αυτά θα προστίθενται αντανακλαστικές κίτρινες ραφές αντίθεσης.

Το Lodge είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον και χρησιμοποιεί ένα υλικό που ονομάζεται Technofil. Αποτελείται από πολυεστέρα καθώς και από ανακυκλωμένα νήματα Econyl, τα οποία κατασκευάζονται από νάιλον που λαμβάνεται από δίχτυα αλιείας, απορρίμματα υφασμάτων και χαλιά. Εδώ, οι πελάτες θα βρουν μαύρο ύφασμα που έρχεται σε αντίθεση με ανοιχτό γκρι τεχνητό δέρμα. Το Lodge φέρνει μαζί επίσης πορτοκαλί ραφές καθώς και πορτοκαλί ζώνες ασφαλείας.

Τρεις μπαταρίες, έως 299 άλογα και 560 χλμ. αυτονομία

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως η Skoda έχει ήδη γνωστοποιήσει πως αρχικά θα το πουλήσει στις εκδόσεις Elroq 50, 60, 85 και 85x. Τρεις επιλογές μπαταριών θα είναι διαθέσιμες, ενώ η κορυφαία ισχύς θα ανέρχεται στα 299 άλογα και η αυτονομία στα 560 χιλιόμετρα.

Η πρεμιέρα του νέου Skoda Elroq είναι προγραμματισμένη για τον προσεχή Οκτώβρη.

Autotriti.gr
ASFALISH PSILA GRAMMATA