ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Mercedes G-Class με οροφή... μπουφάν και νέα ειδική έκδοση!

 Σχολιάστε 
1.820 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2024)
Το πρωτότυπο Project G‑Class Past II Future
10 Φωτογραφίες »

Το πρωτότυπο Project G‑Class Past II Future

- Η Mercedes γιορτάζει τα 45 χρόνια της G‑Class.
- Συνεργάστηκε με την Moncler για το ξεχωριστό πρωτότυπο με οροφή σαν μπουφάν.
- Παρουσίασε και τη νέα ειδική έκδοση Past II Future.
- Θα κατασκευάσει μόνο 20 μοντέλα!

Η Mercedes γιορτάζει τα 45 χρόνια της G‑Class

Η Mercedes γιορτάζει την 45η επέτειο της G‑Class με δύο ενδιαφέρονται νέα μοντέλα, βασισμένα φυσικά το εμβληματικό γερμανικό SUV. Το ένα πρόκειται για τη νέα ειδική έκδοση Past II Future, ενώ το δεύτερο για ένα νέο πρωτότυπο, το οποίο παίρνει την ονομασία «Project G‑Class Past II Future» και φέρει οροφή που θυμίζει μπουφάν!

Συνεργασία της Mercedes με την Moncler για το ξεχωριστό πρωτότυπο

Ξεκινώντας από το τέλος, η Project G‑Class Past II Future προήλθε από τη συνεργασία της Mercedes με την Moncler, τη γνωστή γαλλική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας. Το μοντέλο βασίζεται σε μία κάμπριο G‑Class του 1990 και έχει τροποποιηθεί από τον σχεδιαστή NIGO. Το εξωτερικό είναι βαμμένο σε γκρι και πράσινο της ελιάς και συνδυάζεται με μαύρες και χρυσές πινελιές. Το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό είναι η οροφή, η οποία θυμίζει τα φουσκωτά μπουφάν για τα οποία έχει γίνει γνωστή η Moncler. Από κει και πέρα, άλλα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι το χρυσό μπιτόνι στο πίσω μέρος, οι ογκώδεις ζάντες και υφασμάτινα καθίσματα στην καμπίνα, με ρετρό καταβολές.

Νέα ειδική έκδοση με βάση το πρωτότυπο

Αναφορικά με την ειδική έκδοση της G‑Class, είναι ξεκάθαρο πως και αυτή έχει αντλήσει την έμπνευσή της από το προαναφερόμενο concept. Διατηρεί την ίδια απόχρωση στο εξωτερικό συνδυαστικά με μαύρες πινελιές. Έτσι ταιριάζει με τις μαύρες ζάντες, το σήμα «Past II Future» και το μοναδικό κάλυμμα για τη ρεζέρβα. Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι μικρές, αλλά φαίνεται να περιλαμβάνουν ρετρό ταπετσαρίες και ρετρό γράμματα στη σημείωση της κεντρικής κονσόλας πως είναι «Ένα από τα 20» μοντέλα, αφού τόσα θα κατασκευάσει η γερμανική, luxury μάρκα.

Με βενζίνη ή diesel τα 20 μοντέλα που θα κατασκευαστούν

Οι παραδόσεις των 20... ειδικών G‑Class αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2025. Θα βασίζονται στις G 450 d και G 500, πράγμα που σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν το αυτοκίνητό τους είτε με diesel κινητήρα 3,0 λίτρων για 367 άλογα και 750 Nm ροπής είτε με έναν υπερτροφοδοτούμενο 3,0 λίτρων εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης για 449 άλογα και 560 Nm ροπής!
 
Η τιμολόγηση δεν ανακοινώθηκε από την Mercedes!

Mercedes
moto