ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μετά τις χθεσινές εικόνες που αποκάλυπταν το πίσω μέρος του μοντέλου, ήρθαν στην επιφάνεια νέες που αποκαλύπτουν τόσο το μπροστά μέρος όσο και το εσωτερικό.

Στο εσωτερικό το καμουφλάζ δεν μας αφήνει να δούμε τη σχεδίαση του ταμπλό.

Νέες εικόνες της «γυμνής» Mercedes GLE

2.045 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2018)

Όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότερες κατασκοπευτικές εικόνες της επερχόμενης Mercedes GLE κάνουν την εμφάνισή τους, με το μοντέλο να έχει ελαττώσει το καμουφλάζ σε όλο το μήκος και το πλάτος του αμαξώματος.

Μετά τις χθεσινές εικόνες που αποκάλυπταν το πίσω μέρος του μοντέλου, ήρθαν στην επιφάνεια νέες που αποκαλύπτουν τόσο το μπροστά μέρος όσο και το εσωτερικό.
 
Όπως φαίνεται τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα έχουν ένα νέο σχεδιασμό, ενώ το ίδιο φαίνεται πως συμβαίνει και με τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, ο οποίος έχει ενσωματωμένες μεγάλες εισόδους αέρα, οι οποίοι προφανώς θα βοηθούν στην καλύτερη αεροδυναμική του μοντέλου, καθιστώντας το πιο αποδοτικό σε σχέση με τον προκάτοχό του.
Στο εσωτερικό το καμουφλάζ δεν μας αφήνει να δούμε τη σχεδίαση του ταμπλό, ωστόσο αποκαλύπτει τις δύο μεγάλες οθόνες που έχουν τοποθετηθεί. Η μία αποτελεί τον πίνακα οργάνων και η άλλη φιλοξενεί το νέο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας MBUX της Mercedes.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα να τονίσουμε πως το νέο μοντέλο θα προσφερθεί με διάφορες επιλογές κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ κάποια στιγμή θα έρθει και μία plug-in βριδική έκδοση. Τέλος φήμες κάνουν λόγο πως η κορυφή θα ανήκει στην AMG GLE 63 η οποία θα έρθει με τον τετράλιτρο V8 κινητήρα με δύο τούρμπο και όχι τον επίσης V8 των 5,5 λίτρων, με την ισχύ να φτάνει περίπου τους 600 ίππους.

FORD
DS