ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ντεμπούτο στις 18 Οκτωβρίου για την νέα γενιά της Porsche 911 GT3

1.091 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2024)
Ντεμπούτο στις 18 Οκτωβρίου για την νέα γενιά της Porsche 911 GT3
3 Φωτογραφίες »

- Η Porsche θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της 911 την ερχόμενη Παρασκευή
- Με ανασχεδιασμένο μπροστά προφυλακτήρα και πολλές νέες επιλογές διαμόρφωσης
- Η Porsche υπόσχεται αυτοκίνητο που θα βελτιώσει τον χρόνου στο Nurburgring

Η Porsche θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της 911 την ερχόμενη Παρασκευή

H Porsche ανακοίνωσε, ότι θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της 911 τη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, σε μια εκδήλωση, στην οποία θα δώσουν το παρόν ο πρωταθλητής του WRC Walter Röhrl, αλλά και ο οδηγός Jörg Bergmeister. Η Γερμανική εταιρεία με ένα σκοτεινό teaser αποκάλυψε, ότι η αναβαθμισμένη γενιά 992.2 θα παρουσιαστεί σε δύο εκδοχές, τη GT3 αλλά και την GT3 Touring.

Με ανασχεδιασμένο μπροστά προφυλακτήρα και πολλές νέες επιλογές διαμόρφωσης

Οι δύο εκδοχές της νέας αναβαθμισμένης γενιάς της 911 έχουν πιαστεί αρκετές φορές να δοκιμάζονται σε πίστες. Εμφανισιακά, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι τα σήματα κατατεθέν της GT3 που είναι η μεγάλη σπορ αεροτομή όπως και η μικρότερη της GT3 Touring θα παραμείνουν. Ακόμα, θα διαθέτουν νέα σχεδίαση στη μπροστά μάσκα, με νέους κάθετους αεραγωγούς στο πλάι και μεγαλύτερη γρίλια που θα βοηθήσουν στην αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, η νέα γενιά της 911 θα διαθέτει πολλές επιλογές διαμόρφωσης για τον αγοραστή, όπως νέα παλέτα χρωμάτων και επιπρόσθετες τεχνολογίες.

Η Porsche υπόσχεται αυτοκίνητο που θα βελτιώσει τον χρόνου στο Nurburgring

Η μάρκα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πληροφορίες για τα κινητήρια σύνολα, με φήμες να λένε, ότι η 911 θα κρατήσει τον τετράλιτρο κινητήρα βενζίνης της προηγούμενης γενιάς. Βέβαια, θα λάβει περισσότερη ισχύ από τα 510 PS, φτάνοντας τα 525 άλογα, όλα με σκοπό να βελτιώσει το χρόνο της στη πίστα του Nordschleife.

Mercedes
ΜΟΤΟ