Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εγγύηση αυτοκινήτου: Πόσα χρόνια και χιλιόμετρα δίνουν όλες οι μάρκες

 Σχολιάστε 
93.193 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2024)
Εγγύηση αυτοκινήτου: Πόσα χρόνια και χιλιόμετρα δίνουν όλες οι μάρκες
5 Φωτογραφίες »

- 8 χρόνια εγγύηση δίνουν η Ford και η Subaru, 7 δίνουν Kia και MG
- Με Hyundai & Subaru κάνεις το γύρο του κόσμου και δεν χάνεις την εγγύηση (δεν έχει περιορισμό χλμ.)
- 11 χρόνια ή 1.000.000 χλμ. είναι η καλύτερη εγγύηση για ηλεκτρικά από την Toyota
- Audi, VW και Skoda αύξησαν την δωρεάν εγγύηση από τα 2 στα 4 χρόνια

8 χρόνια εγγύηση δίνουν η Ford και η Subaru

Η εγγύηση ενός αυτοκινήτου είναι ένας παράγοντας που διαμορφώνει το πόσο καλό είναι. Είναι ένα κοµµάτι, στο οποίο και οι ίδιες οι μάρκες δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς µε αυτό τον τρόπο δείχνουν πως τα µοντέλα τους είναι αξιόπιστα, ενώ παράλληλα δίνουν και ένα αίσθηµα ασφάλειας στον αγοραστή.

Όμως, όπως όλοι γνωρίζετε, οι εγγυήσεις διαφέρουν από µάρκα σε μάρκα, όσον αφορά στα χρόνια ή στα χιλιόμετρα που προσφέρονται.

Αυτήν τη στιγμή τη μεγαλύτερη χρονικά εγγύηση προφέρουν η Ford και η Subaru, οι οποίες αμφότερες δίνουν 8 χρόνια δωρεάν εγγύηση μηχανικών μερών για τα μοντέλα τους. Από εκεί και έπειτα, εξαιρετική είναι και η εγγύηση της Kia, με 7 χρόνια δωρεάν κάλυψη, όσα ακριβώς και η νεοφερμένη στην ελληνική αγορά MG. Τέλος, πάνω από 5 χρόνια εγγύηση (6 για την ακρίβεια) δίνουν η Toyota, η Mazda και η BYD.

Εδώ μπορείτε να βρίσκετε τις εγγυήσεις όλων των μαρκών, ενημερωμένες και updated συνεχώς

Audi, VW και Skoda αύξησαν την δωρεάν εγγύηση από τα 2 στα 4 χρόνια

Από τα αξιοσημείωτα στοιχεία της έρευνας που κάναμε, είναι πως οι μάρκες που εκπροσωπούνται από την Kosmocar, δηλαδή οι Audi, Skoda και VW, αύξησαν τη δωρεάν εγγύηση μηχανικών μερών από τα 2 στα 4 χρόνια. Θα λέγαμε ότι διορθώθηκε η «ανορθογραφία» των προηγούμενων ετών, όπου στην ελληνική αγορά οι SEAT και Cupra που ανήκουν στον όμιλο της VW (αλλά έχουν διαφορετικό εισαγωγέα στην Ελλάδα) είχαν μεγαλύτερη εγγύηση από τις Audi, Skoda και VW.


Οι δωρεάν εγγυήσεις (χρόνια & χλμ.) όλων των μαρκών
5 Φωτογραφίες »

Οι δωρεάν εγγυήσεις (χρόνια & χλμ.) όλων των μαρκών

Ποιες μάρκες δίνουν κάτω από 5 χρόνια εγγύηση

Πέρα από τις μάρκες του ομίλου που είδαμε παραπάνω, λιγότερα από 5 χρόνια εγγύηση (το οποίο θεωρούμε ως όριο), δίνουν επίσης οι Alfa Romeo και Jeep (4 χρόνια), ωστόσο από την άλλη οι συγκεκριμένες μάρκες προσφέρουν μεγάλη χιλιομετρική κάλυψη που φτάνει τα 160.000 χλμ.. Τέσσερα χρόνια εγγύηση έχει επίσης και η προσφάτως αφιχθείσα κινέζικη Seres, αλλά με 100.000 χλμ. όριο, όπως και η Tesla με ακόμα λιγότερα χλμ. όριο (80.000).

Στα 3 χρόνια είναι η εγγύηση που συνοδεύει όλα τα μοντέλα της Nissan (ή 100.000), ενώ οι δύο Γερμανοί premium κατασκευαστές BMW και Mercedes προσφέρουν από 2 χρόνια. Βέβαια και οι τρεις τους προσφέρουν πακέτα επέκτασης, έναντι αντίτιμου, τα οποία θα εξετάσουμε στο εγγύς μέλλον.

Σελίδα 2Με Hyundai & Subaru κάνεις το γύρο του κόσμου και δεν χάνεις την εγγύηση (δεν έχει περιορισμό χλμ.)
Autotriti.gr
SEAT XENOIASTOI