ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το εσωτερικού του συγκεκριμένου μοντέλου είναι το τελευταίο έργο της OKCU.

Tο αυτοκίνητο διαθέτει ένα premium σύστημα ήχου Bang & Olufsen, στηρίγματα για τα πόδια, αλλά και λειτουργία μασάζ την οποία προσφέρουν τα καθίσματα.

Σαλόνι καλύτερο από ιδιωτικού τζετ

2.596 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2017)

Σε ένα σαλόνι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά που διαθέτουν τα υπερπολυτελή ιδιωτικά αεροπλάνα, μετέτρεψαν το εσωτερικό μιας Mercedes-Benz V-Class τα μέλη της εταιρείας OKCU Individual Automotive Concepts.

Το εσωτερικού του συγκεκριμένου μοντέλου είναι το τελευταίο έργο της OKCU και παρουσιάστηκε επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντουμπάι.
 
Η OKCU έχει μεταμορφώσει εντελώς το εσωτερικό, τοποθετώντας αντικριστά ανά ζευγάρια, τέσσερα δερμάτινα καθίσματα στο πίσω μέρος. Επιπλέον, η επένδυση της οροφής έχει λάβει προφανή σχεδιαστική έμπνευση από την Starlight Headliner της Rolls-Royce, ενώ ανάμεσα στα καθίσματα βρίσκονται δύο προεξέχοντες βραχίονες.
Επιπλέον θα πρέπει να αναφέρουμε την ξύλινη επένδυση η οποία βρίσκεται σε όλο το πλαϊνό μέρος, αλλά και σε ένα σημείο των δύο βραχιόνων, συνδέοντας έτσι το δέρμα Nappa που καλύπτει τα καθίσματα με τα υπόλοιπα στοιχεία.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο διαθέτει ένα premium σύστημα ήχου Bang & Olufsen, στηρίγματα για τα πόδια, αλλά και λειτουργία μασάζ την οποία προσφέρουν τα καθίσματα.

HUYNDAI
Skoda