Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ψηφιακή εικόνα του kolesa.ru για το ανανεωμένο Ford Puma.
2 Φωτογραφίες »

Ψηφιακή εικόνα του kolesa.ru για το ανανεωμένο Ford Puma.

Ανανεωμένο και ηλεκτρικό Ford Puma

43.392 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2024)

Το Ford Puma πρόκειται να ανανεωθεί μέσα στο 2024 και αν οι πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της Ford επαληθευτούν, η γκάμα του μικρού SUV θα επεκταθεί με μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση.


Ψηφιακή εικόνα του kolesa.ru για το ανανεωμένο Ford Puma.
2 Φωτογραφίες »

Ψηφιακή εικόνα του kolesa.ru για το ανανεωμένο Ford Puma.

Θα έχει αναασχεδιασμένα φώτα και κλειστή γρίλια στην ηλεκτρική έκδοση

Το ανανεωμένο Puma λέγεται πως θα φέρει μαζί τους ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες μπροστά και πίσω και ίδια φωτιστικά σώματα αλλά με διαφορετικούς προβολείς, ωστόσο στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση θεωρείται σίγουρο πως η γρίλια θα είναι κλειστή για καλύτερη αεροδυναμική, ενώ οι κάτω αεραγωγοί θα είναι επανασχεδιασμένοι με έμπνευση από τη μεγαλύτερη Ford Mustang Mach-E.

Με δύο οθόνες 12 ιντσών και πιο εξελιγμένα συστήματα

Το εσωτερικό του ανανεωμένου Puma δεν έχει αποκαλυφθεί αλλά πρέπει να περιμένουμε κάποιες αλλαγές στη διάταξη του ταμπλό. Δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε το ανανεωμένο Puma να λαμβάνει δύο οθόνες 12 ιντσών όπως στο E-Tourneo Custom, ενώ είναι σίγουρο πως η Ford θα εξοπλίσει το ανανεωμένο Puma με τα πιο πρόσφατα συστήματα ADAS.

Ήπια υβριδικό, σε ST εκδόσεις αλλά και ηλεκτρικό με 136 άλογα

Η φαρέτρα κινητήρων του ανανεωμένου Puma αναμένεται να διατηρηθεί ίδια, κάτι που σημαίνει πως θα συνεχίσει να προσφέρεται με τον ήπια υβριδικό 1.000άρη EcoBoost κινητήρα στα 125 και 155 άλογα σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Χωρίς αλλαγές περιμένουμε και τις ST εκδόσεις που επίσης θα ανανεωθούν και θεωρείται σίγουρο πως επίσης θα συνεχίσουν να έχουν στο μηχανοστάσιό τους είτε τον 1.000άρη των 170 ίππων είτε τον 1.500άρη με τα 200 άλογα και τα 320 Nm ροπής. Όσον αφορά το ηλεκτρικό Puma, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το παρών θα δίνει ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 136 ίππων και 290 Nm ροπής. Η μπαταρία του ηλεκτρικού Puma λέγεται πως θα φορτίζει από 10-80% σε λιγότερο από 35 λεπτά όταν συνδεθεί σε έναν γρήγορο φορτιστή DC 100 kW.

 

Σελίδα 1Τα σημαντικότερα νέα μοντέλα που έρχονται το 2024
Σελίδα 2Νέο Peugeot 3008
Σελίδα 3Νέο VW Tiguan
Σελίδα 4Νέο Dacia Duster
Σελίδα 5Νέα Alfa Romeo Milano
Σελίδα 6Νέα Lancia Ypsilon
Σελίδα 7Ανανεωμένο και ηλεκτρικό Ford Puma
Σελίδα 8Νέο Citroen C3 και e-C3
Σελίδα 9Νέο Fiat 600
TI YOKOHAMA AGORAZO
Fia