Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ψηφιακό σχέδιο που δείχνει πως θα μοιάζει η νέα Lancia Ypsilon.
2 Φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο που δείχνει πως θα μοιάζει η νέα Lancia Ypsilon.

Νέα Lancia Ypsilon

43.399 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2024)

Τον Φεβρουάριο του 2024 αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της η νέας γενιάς Lancia Ypsilon και ήδη η φίρμα έχει αποκαλύψει τα πρώτα teaser για το νέο της μοντέλο. Θα είναι η μοναδική νέα Lancia που θα προσφέρεται με επιλογή κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς τα δύο επόμενα μοντέλα που έχουν επιβεβαιωθεί θα είναι μόνο ηλεκτρικά.  


Ψηφιακό σχέδιο που δείχνει πως θα μοιάζει η νέα Lancia Ypsilon.
2 Φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο που δείχνει πως θα μοιάζει η νέα Lancia Ypsilon.

Εντυπωσιάζουν οι τρεις λεπτές LED μπάρες

Το εμπρόσθιο μέρος της νέας Lancia Ypsilon, όπως έδειξαν οι πρώτες teaser εικόνες θα εμπνέεται σχεδιαστικά από το concept Pu+Ra HPE. Μπορούμε να δούμε τρεις εξαιρετικά λεπτές λεπίδες φωτός LED διατεταγμένες σε σχήμα Y που λειτουργούν ως φώτα ημέρας. Το όνομα της μάρκας είναι παρών ολογράφως χαμηλά στο καπό, ενώ οι βασικοί προβολείς φαίνεται πως είναι τοποθετημένοι στις άκρες του μπροστινού προφυλακτήρα. Από κει και πέρα, από το πρωτότυπο χωρίς καμουφλάζπου έπεσε σε ένα αρδευτικό κανάλι, μπορούμε να καταλάβουμε πως η Ypsilon θα έχει στο πίσω μέρος κυκλικά φώτα, όντας και αυτά εμπνευσμένα σχεδιαστικά από το ίδιο πρωτότυπο.

Δύο οθόνες στο εσωτερικό και μία ιδιαίτερη κυκλική πλατφόρμα

Εξέχον σημείο στο φαίνεται πως θα είναι η προσθήκη ενός «tavolino», ενός μικρού «τραπεζιού» δηλαδή, που φαίνεται να περιλαμβάνει ένα ασύρματο pad φόρτισης. Θυμίζουμε πως στην πρώτη teaser εικόνα της εταιρείας παρουσιάστηκε το ίδιο μέρος της καμπίνας, της ειδικής έκδοσης Edizione Limitata Cassina για την ηλεκτρική Ypsilon, όπου ήταν φινιρισμένο με δέρμα υψηλής ποιότητας και ανάγλυφο το λογότυπο της ειδικής έκδοσης Cassina. Παρούσες στην καμπίνα της νέας Ypsilon θα είναι και δύο οθόνες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σελίδα 1Τα σημαντικότερα νέα μοντέλα που έρχονται το 2024
Σελίδα 2Νέο Peugeot 3008
Σελίδα 3Νέο VW Tiguan
Σελίδα 4Νέο Dacia Duster
Σελίδα 5Νέα Alfa Romeo Milano
Σελίδα 6Νέα Lancia Ypsilon
Σελίδα 7Ανανεωμένο και ηλεκτρικό Ford Puma
Σελίδα 8Νέο Citroen C3 και e-C3
Σελίδα 9Νέο Fiat 600
KIA
NISSAN