Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O καλλιτέχνης οραματίζεται μια οροφή η οποία θα μπορεί να ξεδιπλωθεί κάθετα και να μεγαλώσει έτσι το ύψος του μοντέλου.

Το σχέδιο του επόμενου Honda HR-V έδωσε στη δημοσιότητα ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής ο οποίος άντλησε έμπνευση από τα τελευταία σχέδια της φίρμας.

Όπως μπορούμε να δούμε με μία πρώτη ματιά το σχέδιο του SUV έχει ομοιότητες με τα πρωτότυπα των ηλεκτρικών Sports EV, αλλά και το Urban EV.

Το HR-V με οροφή που επεκτείνεται

2.739 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2018)

Το σχέδιο του επόμενου Honda HR-V έδωσε στη δημοσιότητα ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής ο οποίος άντλησε έμπνευση από τα τελευταία σχέδια της φίρμας.

Παίρνοντας έμπνευση από τα πρόσφατα πρωτότυπα μοντέλα της Honda, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Navneeth Kannan, έδωσε μια μοναδική εμφάνιση στο HR-V, η οποία θα λέγαμε πως παραπέμπει πιο πολύ σε κάποιο φουτουριστικό μοντέλο, παρά σε κάποιο το οποίο πρόσφατα μπορεί να μπει στη γραμμή παραγωγής.
 
Όπως μπορούμε να δούμε με μία πρώτη ματιά το σχέδιο του SUV έχει ομοιότητες με τα πρωτότυπα των ηλεκτρικών Sports EV, αλλά και το Urban EV, με το εμπρόσθιο τμήμα του να διαθέτει μια ενιαία μάσκα, η οποία στα δύο της άκρα φιλοξενεί τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα, ενώ στο κέντρο της βρίσκεται το φωτισμένο σήμα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Στο πίσω μέρος η εικόνα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή του μπροστά, καθώς και εκεί βρίσκουμε τα LED στρογγυλά φωτιστικά σώματα, ωστόσο το πιο ενδιαφέρον μέρος είναι το πλαϊνό, όπου οι καθρέφτες έχουν αντικατασταθεί με κάμερες που βρίσκονται πίσω από τα διογκωμένα μπροστινά φτερά.
 
Από κει και πέρα σε σχέση με το τρέχον μοντέλο ο ανεξάρτητος σχεδιαστής έχει μεγαλώσει το ύψος του αυτοκινήτου από το έδαφος, ενώ ο καλλιτέχνης οραματίζεται μια οροφή η οποία θα μπορεί να ξεδιπλωθεί κάθετα και να μεγαλώσει έτσι το ύψος του μοντέλου.
 
Μάλλον είναι δύσκολο να δούμε κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον, ωστόσο δεν παύει να είναι μία ιδέα, η οποία έχει το δικό της ενδιαφέρον.   

FORD
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS