Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To εσωτερικό και ο εξοπλισμός του νέου Ford Capri

 Σχολιάστε 
5.246 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2024)
To εσωτερικό και ο εξοπλισμός του νέου Ford Capri
5 Φωτογραφίες »

- Απλετοι χώροι για τους επιβάτες και κορυφαίες λύσεις αποθήκευσης
- Το πορτ-μπαγκάζ χωράει από 572 έως 1.510 λίτρα
- Σε δύο πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις

Το εσωτερικό του είναι μοντέρνο και φουλ σε τεχνολογία

To Ford Capri επιστρέφει στο προσκήνιο διαθέτοντας εντελώς ανανεωμένη σχεδίαση και πληθώρα τεχνολογιών και καινοτομιών. Ανάμεσα στα στοιχεία που εντυπωσιάζουν στο νέο Capri, είναι το εσωτερικό, το οποίο ξεχωρίζει για την κομψή και μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση, τα μαλακά και premium σε υφή υλικά και τους μεγάλους χώρους που διαθέτει. 

Απλετοι χώροι για τους επιβάτες και κορυφαίες λύσεις αποθήκευσης

Η καμπίνα περιλαμβάνει πολλές έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, όπως είναι για
παράδειγμα το MegaConsole χωρητικότητας 17 λίτρων που βρίσκεται ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα, στο οποίο μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα ένα laptop ή μια τσάντα. Την ίδια στιγμή, ο «κρυφός» αποθηκευτικός χώρος My Private Locker εξασφαλίζει ασφαλή φύλαξη προσωπικών αντικειμένων πίσω ακριβώς από την οθόνη SYNC Move 1 με διαγώνιο 14,6 ίντσες, με έναν ηλεκτρονικό διακόπτη να παρέχει πρόσθετη ξεγνοιασιά κλειδώνοντας την οθόνη όταν έχει ρυθμιστεί σε οριζόντια κλίση 30° και το όχημα δεν τροφοδοτείται με ρεύμα. Συγχρόνως, η νέα κινητή οθόνη αφής SYNC Move 1 της Ford μεγιστοποιεί τη χρήση στη μεγάλη οθόνη και προσφέρει ασύρματο κατοπτρισμό του τηλεφώνου που υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay.

Το πορτ-μπαγκάζ χωράει από 572 έως 1.510 λίτρα

Το νέο Capri προσφέρει επίσης έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών της κατηγορίας με χωρητικότητα που φτάνει έως και τα 572 λίτρα, τιμή που μπορεί να ανέλθει έως και τα 1.510 λίτρα με τα καθίσματα της δεύτερης σειράς αναδιπλωμένα. Εξαιρετική πρακτικότητα προσφέρει και το διαιρούμενο δάπεδο του χώρου αποσκευών, το οποίο έχει πολλές θέσεις, δίνοντας στους πελάτες τη δυνατότητα να δημιουργούν κρυφό χώρο αποθήκευσης όταν το δάπεδο βρίσκεται στην υπερυψωμένη θέση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AutoΤριτη
Autotriti.gr