Το Yaris παρουσιάζει το πιο πρακτικό και εργονομικά προσεγμένο εσωτερικό, ικανοποιώντας παράλληλα στον τομέα της ποιότητας και συναρμολόγησης.

Το πιο ενδιαφέρον εσωτερικό σε αισθητικό επίπεδο, είναι εκείνο του Peugeot 208 το οποία παρουσιάζει επιπλέον και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Το εσωτερικό του Polo είναι προσεγμένο κατασκευαστικά και σύγχρονο, προβάλλοντας το καλύτερο επίπεδο συναρμογής και φινιρίσματος.

Ευχάριστο και σύγχρονο είναι και το εσωτερικό του Corsa με πολύ καλά υλικά κατασκευής και αντίστοιχα επίπεδα συναρμολόγησης.

Το Yaris συναγωνίζεται το Polo σε εσωτερικούς χώρους, με καλύτερο εσωτερικό πλάτος πίσω καθίσματος και ελαφρώς μεγαλύτερο αέρα για τα πόδια των επιβατών.

Ο χώρος αποσκευών του Polo δεν έχει συναγωνισμό στο συγκριτικό, όντας μεγαλύτερος κατά 70 λίτρα έναντι των υπολοίπων.

Και μέσα; Πιο όμορφο το 208, ευρύχωρο το Polo

75.586 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2018)

Στο εσωτερικό των 4 αυτοκινήτων είναι αισθητή η νεανική εικόνα που ήθελαν να τονίσουν οι κατασκευαστές τους. Σαφέστατα πιο «εμπνευσμένο» και ξεχωριστό είναι το εσωτερικό του Peugeot 208 το οποίο ακολουθεί μια οδηγοκεντρική αρχιτεκτονική που διακρίνεται από minimal λογική, με λιτές γραμμές και νεανικό χαρακτήρα. Φυσικά διατηρεί την φιλοσοφία i-cockpit της Peugeot, με το μικρό σε διάμετρο τιμόνι και τα όργανα που ξεπροβάλουν από το ταμπλό στο ύψος των ματιών του οδηγού. Ξεχωριστό αισθητικά αλλά και πιο πρακτικό είναι το εσωτερικό του Toyota Yaris που διαθέτει σύγχρονο διάκοσμο και διακρίνεται στον τομέα της εργονομίας. Τα VW Polo και Opel Corsa έχουν πιο συμβατική σχεδίαση στο εσωτερικό τους, είναι όμως και εκείνα σύγχρονα και ευχάριστα. 

Ποιοτικά και τα 4 αυτοκίνητα ικανοποιούν με τις διαφορές τους να κρίνονται σε λεπτομέρειες. Έτσι και στα 4 συναντούμε καλά υλικά και προσεγμένο φινίρισμα, με το Polo να ξεχωρίζει στον τομέα της συναρμολόγησης και το 208 σε επίπεδο φινιρίσματος έναντι των άλλων δύο που σε κάθε περίπτωση βρίσκονται και εκείνα σε πολύ καλά επίπεδα σε όλους τους τομείς. 

Σε επίπεδο χώρων, το Polo είναι εκείνο που έχει καλύτερη εκμετάλλευση στο εσωτερικό του προσφέροντας συγκριτικά καλύτερους χώρους τόσο για επιβάτες και ιδιαίτερα για αποσκευές με 355 λίτρα. Το Yaris διαθέτει και πάλι το μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος πίσω καθίσματος και ελαφρώς καλύτερο αέρα για τα γόνατα των πίσω επιβατών και ακολουθεί σε επίπεδο χώρων, με τα 208 και Corsa να ικανοποιούν σε όλες τις μετρήσεις τις ανάγκες 4 επιβατών. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto