Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στο δρόμο: Το πιο απολαυστικό μικρό SUV

 Σχολιάστε 
67.229 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2024)
Η ανάρτηση είναι σχετικά σφιχτή και περιορίζει τις κλίσεις, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει τέλειο έλεγχο του υπερυψωμένου αμαξώματος και αμεσότητα στις αντιδράσεις

Η ανάρτηση είναι σχετικά σφιχτή και περιορίζει τις κλίσεις, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει τέλειο έλεγχο του υπερυψωμένου αμαξώματος και αμεσότητα στις αντιδράσεις

Όπως και σε όλα τα Puma έτσι και σε αυτό, η οδική συμπεριφορά είναι εξαιρετική με οδηγοκεντρικό προσανατολισμό και σπορ προεκτάσεις. Η ανάρτηση είναι σχετικά σφιχτή και περιορίζει τις κλίσεις, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει τέλειο έλεγχο του υπερυψωμένου αμαξώματος και αμεσότητα στις αντιδράσεις. Μάλιστα αν και θα περίμενε κανείς αυτά να επηρεάζουν την άνεση, τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά ,μόνο οι πολύ έντονες εγκάρσιες ανωμαλίες θα γίνουν αντιληπτές στο εσωτερικό του και αυτές με λογικό τρόπο. Eδώ να σημειώσουμε πως συνεχίζει να διατίθεται με δύο «set-up αναρτήσεων», όπου οι εκδόσεις Titanium βγάζουν μια ποιοτική κύλιση στο δρόμο, ενώ η ST-Line είναι λίγο πιο σπορτίφ.


Από την άλλη, το τιμόνι είναι τόσο κοφτερό και ακριβές, όσο χρειάζεται για να σε εμπνέει και να κάνει το μπροστινό μέρος υπάκουο σε κάθε εντολή. Έτσι τα αποτελέσματα όλων των παραπάνω φαίνονται στην πράξη με μια θεσπέσια οδηγική αίσθηση και κορυφαία αποτελεσματικότητα κάτι που μεταφράζεται σε εξαιρετικό κράτημα και συγκρατημένη κλίση, τη στιγμή που κάθε αντίδραση δεν έρχεται ποτέ απρόβλεπτα ή απότομα.

Πραγματικά όμως όποια από τις 5 ρυθμίσεις επιλέξεις (Normal, Eco, Sport, Slippery και Trail),το Puma παραμένει top στη οδήγηση για τα δεδομένα της κατηγορία και όχι μόνο. Πέρα από την άσφαλτο, τα 166 χλστ. από το έδαφος είναι αρκετά για να πατήσεις στο χώμα, ενώ η λειτουργία Trail βοηθά έως ένα σημείο. Όχι όμως τα ασφάλτινα ελαστικά και η απουσία ρεζέρβας.
 

Σελίδα 1Δοκιμή ανανεωμένο Ford Puma: Ήπια υβριδικό με 125 άλογα και αυτόματο
Σελίδα 2Σχεδίαση: Είναι δυναμικό και μοντέρνο
Σελίδα 3Εσωτερικό: Αρκετά hi-tech, ποιοτικό και κορυφαίο πορτ-μπαγκάζ
Σελίδα 4Κινητήρας: Με πολύ καλές επιδόσεις και οικονομικός
Σελίδα 5Στο δρόμο: Το πιο απολαυστικό μικρό SUV
Σελίδα 6Η γνώμη μας & Μετρήσεις-Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Autotriti.gr
SEAT XENOIASTOI