Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό της Alpine – Στοχεύει να ξεπεράσει τη Macan

1.321 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2024)
Έρχεται το νέο ηλεκτρικό της Alpine – Στοχεύει να ξεπεράσει τη Macan

-Θα παρουσιαστεί στις 14 Οκτωβρίου σε έκθεση αυτοκινήτων στο Παρίσι
-Θα είναι ένα από τα 7 ηλεκτρικά που σχεδιάζει η Alpine
-Θα βασίζεται στο Α110 της Alpine και έχει στόχο να κοντράρει την Porsche Macan

Θα παρουσιαστεί στις 14 Οκτωβρίου σε έκθεση αυτοκινήτων στο Παρίσι

Το νέο ηλεκτρικό της crossover πρόκειται να παρουσιάσει η Alpine στις 14 Οκτωβρίου σε έκθεση αυτοκινήτων στο Παρίσι. Το νέο ηλεκτρικό, θα έχει το όνομα Α390, πρόκειται να έχει σιλουέτα coupe, ενώ πρόκειται να μπει σε γραμμή παραγωγής το 2025. Μάλιστα σύμφωνα με τους ανθρώπους της γαλλικής μάρκας, το νέο ηλεκτρικό θα έχει σπορτίφ χαρακτήρα.

Θα είναι ένα από τα 7 ηλεκτρικά που σχεδιάζει η Alpine

Σύμφωνα με την Alpine, το νέο Α390 θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό από τα συνολικά 7 που σχεδιάζει, αφού έχει στόχο να κάνει σοβαρό μπάσιμο στην αγορά των ηλεκτροκίνητων. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το νέο crossover της Alpine να αντλεί έμπνευση από το ηλεκτρικό crossover της Renault Scenic E-Tech.

Θα βασίζεται στο Α110 της Alpine και έχει στόχο να κοντράρει την Porsche Macan

Το νέο αυτοκίνητο, θα βασίζεται στη ναυαρχίδα της Alpine το A110 σε αεροδυναμική απόδοση, κάτι το οποίο υποδηλώνει, ότι πρόκειται για ένα crossover με υψηλές επιδόσεις. Μάλιστα, στόχος της Alpine είναι να δημιουργήσει το αντίπαλο δέος της Porsche Macan. Σύμφωνα με τον επικεφαλή σχεδιασμού Antony Vilain, το Α390 δεν θα στοχεύει να είναι γρήγορο μόνο σε ευθείες, αλλά σε όλων των ειδών της διαδρομές. Θα τα καταφέρει;

Autotriti.gr
LINGLONG DIAGONISMOS