Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

GP Ιταλίας: Ο Leclerc βγήκε νικητής και ξεσήκωσε τη Monza

 Σχολιάστε 
2.469 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2024)
GP Ιταλίας: Ο Leclerc βγήκε νικητής και ξεσήκωσε τη Monza

- Η στρατηγική της Ferrari και ο Leclerc έβαψαν κόκκινη τη Monza!
- Τα McLaren έκαναν 2 pit stop και το πλήρωσαν
- 6ος o Verstappen, 12ος στο ντεμπούτο του ο Colapinto

Η στρατηγική της Ferrari και ο Leclerc έβαψαν κόκκινη τη Monza!

Ο Charles Leclerc πήρε μια εκπληκτική νίκη στο ιταλικό Grand Prix, εκμεταλλευόμενος την απόφαση της ομάδας του να μπει στα pits μόνο μια φορά. Ο Μονεγάσκος, καταδιώχτηκε από τις δύο McLaren, όμως η διαφορά που είχε πάρει ήταν αρκετή για να τερματίσει πρώτος και δώσει το έναυσμα για πανηγυριστούς στους tifosi που είχαν γεμίσει την πίστα.

Τα McLaren έκαναν 2 pit stop και το πλήρωσαν

Δεύτερος τερμάτισε ο Oscar Piastri, ο οποίος πέρασε τον Norris, που εκκίνησε πρώτος, πολύ νωρίς και στην συνέχεια παρέμεινε μπροστά για μεγάλο μέρος του αγώνα. Ωστόσο, ο Piastri, όσο και ο Norris έκαναν δύο pit stop με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω από τους Leclerc και Sainz στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Οι δύο τους κατάφεραν να φτάσουν και να προσπεράσουν τον Sainz αλλά όχι τον Leclerc και έτσι συμπλήρωσαν τις δύο υπόλοιπες θέσεις του βάθρου. Ο Norris πήρε τον έναν επιπλέον βαθμό για τον ταχύτερο γύρο.

6ος o Verstappen, 12ος στο ντεμπούτο του ο Colapinto

Τέταρτος ήταν, όπως αναφέραμε ο Sainz, ο Hamilton τερμάτισε πέμπτος και πίσω του βρέθηκε ο Max Verstappen. Ακολούθησαν ο Russell και ο Perez με την δεύτερη Red Bull, o Albon με Williams και ο Magnussen με Haas. Ο Fernando Alonso λίγο έλειψε να μπει στην πρώτη δεκάδα με την Aston Martin, ενώ ο Franco Colapinto πέρασε 12ος τη γραμμή του τερματισμού στο ντεμπούτο του στη F1 για τη Williams.

Ο επόμενος αγώνας

Επόμενη στάση του πρωταθλήματος είναι το Αζερμπαϊτζάν στις 13-15 Σεπτεμβρίου.

Autotriti.gr
Autotriti.gr