Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

GP Ολλανδίας: Poleman στο «σπίτι» του Verstappen ο Lando Norris

 Σχολιάστε 
2.493 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2024)
GP Ολλανδίας: Poleman στο «σπίτι» του Verstappen ο Lando Norris
2 Φωτογραφίες »

- «Ξέρανε» τους Ολλανδούς στο τέλος ο Βρετανός
- Εντυπωσιακός ο Albon της Williams, θα εκκινήσει 8ος
- Εκτός Q3 οι Sainz και Hamilton

«Ξέρανε» τους Ολλανδούς στο τέλος ο Βρετανός

Ο Lando Norris εξασφάλισε με θριαμβευτικό τρόπο την pole position στο Grand Prix της Ολλανδίας, με τον Βρετανό να σημειώνει χρόνο πάνω από τρία δέκατα του δευτερολέπτου καλύτερο από τον Max Verstappen. Αφού πήρε το προβάδισμα με το πρώτο του πέρασμα στο Q3, ο Norris βελτιώσε τον χρόνο του σε 1.09,673 και άφησε δεύτερο τον Verstappen - ο οποίος πέτυχε χρόνο 0,356 δευτερόλεπτα πιο αργό.

Εντυπωσιακός ο Albon της Williams, θα εκκινήσει 8ος

Ο Oscar Piastri κατέλαβε την τρίτη θέση για τη McLaren, ενώ ο George Russell έφερε τη Mercedes του στην τέταρτη θέση. Ο Sergio Perez θα ξεκινήσει αύριο με τη Red Bull από την πέμπτη θέση. Ο Charles Leclerc της Ferrari ήταν ο έκτος ταχύτερος οδηγός σήμερα, μπροστά από την Aston Martin του Fernando Alonso και τον εντυπωσιακό Alex Albon της Williams. Ο Lance Stroll και ο Pierre Gasly συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα για την Aston Martin και την Alpine αντίστοιχα.


H κατάταξη των κατατακτήριων.
2 Φωτογραφίες »

H κατάταξη των κατατακτήριων.

Εκτός Q3 οι Sainz και Hamilton

Υπήρξαν κάποια ονόματα έκπληξη που αποκλείστηκαν στο Q2. Ο Carlos Sainz θα ξεκινήσει αύριο από την 11η θέση και ο Lewis Hamilton από την 12η, αν και κινδυνεύει να πέσει ακόμη πιο χαμηλά, αν πάρει ποινή για το γεγονός ότι καθυστέρησε την προσπάθεια του Perez στο Q1. Μαζί τους στο Q2 αποκλείστηκαν ο Yuki Tsunoda της RB και το ζευγάρι της Haas, Nico Hulkenberg και Kevin Magnussen (14η και 15η θέση).

Πότε είναι ο αγώνας

Τα κόκκινα φώτα θα σβήσουν αύριο στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Autotriti.gr
Autotriti.gr