Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πιστή στο ρεύμα η Nissan - Mόνο ηλεκτρικά από το 2030

 Σχολιάστε 
2.060 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2024)
Πιστή στο ρεύμα η Nissan - Mόνο ηλεκτρικά από το 2030

- Θα καταργήσει σταδιακά τις υβριδικές και τις βενζινοκίνητες εκδόσεις
- Ισορροπία στην γκάμα μέχρι το 2030 ψάχνει η επικεφαλής πωλήσεων
- Η Nissan αναπτύσσει τα ηλεκτρικούς διαδόχους για Qashqai, Juke και Micra

Θα καταργήσει σταδιακά τις υβριδικές και τις βενζινοκίνητες εκδόσεις

Η Nissan παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της να προσφέρει μόνο ηλεκτρικά στην Ευρώπη από το 2030, παρά την μείωση που παρουσιάζουν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών στην ήπειρο μας. Η ιαπωνική εταιρεία δεσμεύτηκε πέρυσι να καταργήσει σταδιακά τα μοντέλα εσωτερικής καύσης και τα υβριδικά στην Ευρώπη μέχρι τις αρχές της επόμενης δεκαετίας και δήλωσε ότι όλα τα νέα μοντέλα που θα λανσαριστούν στην Γηραιά Ήπειρο θα είναι ηλεκτρικά.
 

Ισορροπία στην γκάμα μέχρι το 2030 ψάχνει η επικεφαλής πωλήσεων της Nissan

Η μείωση στις πωλήσεις των ηλεκτρικών ώθησε ορισμένους κατασκευαστές, όπως η Audi, η Ford, η Mercedes και η Porsche - να αλλάξουν τα πλάνα τους για τα ηλεκτρικά. Όμως η Mayra González, επικεφαλής πωλήσεων της Nissan στην Ευρώπη, δήλωσε: «Το επιχειρηματικό μας σχέδιο είναι πολύ σαφές: θέλουμε να επιτύχουμε 100% ηλεκτρικές πωλήσεις μέχρι το 2030 στην Ευρώπη. Το κλειδί είναι ότι, από τώρα μέχρι το 2027, πρέπει να σκεφτούμε πώς θα ισορροπήσουμε καλύτερα την γκάμα μας μεταξύ ηλεκτρικών, μοντέλων με κινητήρες εσωτερικής καύσης και υβριδικών.»

Η Nissan αναπτύσσει τα ηλεκτρικούς διαδόχους για Qashqai, Juke και Micra

Η Nissan δεν έχει ακόμη αποκαλύψει ημερομηνίες λανσαρίσματος για τα επόμενα ηλεκτρικά της αλλά αυτή τη στιγμή επεκτείνει και αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις της στο Sunderland. Παρόλο που δεν είναι ακόμη γνωστό αν υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής τόσο των μοντέλων εσωτερικής καύσης όσο και των ηλεκτρικών στην ίδια γραμμή παραγωγής. Η Nissan εργάζεται επί του παρόντος πάνω σε ηλεκτρικούς διαδόχους για τα Qashqai, Juke και Leaf - τα οποία θα κατασκευάζονται στο Sunderland - μαζί με το νέο ηλεκτρικό Micra.

Autotriti.gr
KLEBER