8 φωτογραφίες »

Το Yaris έχει τα πρωτεία με τη φαρδύτερη και πρακτικότερη καμπίνα, καθώς και τον περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών.

Χώροι-πρακτικότητα: Το Yaris παραμένει κυρίαρχο, 391 λτ. το Clio

122.149 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Yaris σε όλες του τις γενιές και σε συνδυασμό με τις compact διαστάσεις του, ήταν οι προσφερόμενοι χώροι. Το μικρό της Toyota  εξακολουθεί να έχει τα πρωτεία με την φαρδύτερη και πρακτικότερη καμπίνα, καθώς και τον περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών. Το εντελώς επίπεδο πάτωμα επικουρεί τη μεταφορά 3ου επιβάτη στο πίσω κάθισμα, ενώ ιδιαίτερα βολική είναι η ύπαρξη πολλών θηκών για μικροαντικείμενα. Αρκετό φάρδος έχουν και οι καμπίνες των Ibiza, Polo και i20 (επίσης έχει επίπεδο πάτωμα), προσφέροντας και πολύ καλό χώρο για τα πόδια των πίσω. Πολύ καλό χώρο για τα γόνατα των πίσω έχει και το νέο Opel Corsa, που δείχνει να έχει κάνει καλύτερη εκμετάλλευση σε σχέση με το νέου Peugeot 208.

Στον αέρα για τα κεφάλια υπερισχύουν τα Corsa και Yaris
Περνώντας στον αέρα για τα κεφάλια των επιβατών, τομέας που «εκτιμούν ιδιαίτερα» οι άνω του 1,75 επιβάτες, το Yaris είναι και εδώ το πιο άνετο με 94 χλστ. αέρα για τoν οδηγό, ενώ ακολουθεί το νέο Corsa με 91 χλστ. Αντίστοιχα τον περισσότερο αέρα, οι πίσω επιβάτες θα τον βρουν στo νέο 208 με 42 χλστ. και έπονται τα Hyundai i20 με 29 χλστ., καθώς και τα   Opel Corsa και SEAT Ibiza με 28 χλστ..

Ξεκάθαρο προβάδισμα στις αποσκευές το Clio
Η νέα γενιά του Renault Clio κατάφερε όχι μόνο μια κορυφαία επίδοση στη χωρητικότητα των πορτ-μπαγκάζ με 391 λτ., τιμή μεγαλύτερη ακόμα και από αυτή μικρομεσαίων μοντέλων, αλλά και ένα απόλυτα κανονικό σχήμα και μάλιστα με διπλό πάτωμα. Η κοινή πλατφόρμα πάνω στην οποία βασίστηκαν τα Polo και Ibiza βοήθησε ώστε τα δύο «αδελφά» μοντέλα να έχουν έναν επίσης μεγάλο χώρο αποσκευών στα 355 λτ.. Αξιοσημείωτο είναι πως όλα τα υπόλοιπα μοντέλα, πλην του Yaris, είναι πάνω από τα 300 λτ.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

citroen
KIA