Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Ασθενοφόρο παρέσυρε τουρίστριες σε πεζόδρομο στη Σκιάθο

1.657 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2024)
Ασθενοφόρο παρέσυρε τουρίστριες σε πεζόδρομο στη Σκιάθο

- Ασθενοφόρο που είχε παραλάβει περιστατικό παρασέρνει τουρίστριες σε πεζόδρομο
- Ο διασώστης του ασθενοφόρου έδωσε τις πρώτες βοήθειες
- Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι το ασθενοφόρο έτρεχε

Ασθενοφόρο που είχε παραλάβει περιστατικό παρασέρνει τουρίστριες σε πεζόδρομο

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στη Σκιάθο, όταν ασθενοφόρο που είχε αναπτύξει ταχύτητα σε πεζόδρομο, παρέσυρε με τον πλαϊνό καθρέπτη δύο γυναίκες που κοίταζαν την βιτρίνα ενός εμπορικού καταστήματος. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής, το ασθενοφόρο που είχε παραλάβει περιστατικό και επέστρεφε στο νοσοκομείο, διέσχισε με κεκτημένη ταχύτητα τον πεζόδρομο Παπαδιαμάντη, χωρίς ωστόσο ο οδηγός να υπολογίζει καλά τον όγκο του οχήματος.

Ο διασώστης του ασθενοφόρου έδωσε τις πρώτες βοήθειες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο οδηγός του ασθενοφόρου είναι στρατιωτικός της 111 πτέρυγας μάχης, ενώ οι πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν άμεσα από τον διασώστη ο οποίος επέβαινε στο όχημα. Παρά το γεγονός ότι το πλήρωμα του ασθενοφόρου προσφέρθηκε να μεταφέρουν τις άτυχες γυναίκες στο Κέντρο Υγείας για περαιτέρω βοήθεια εκείνες αρνήθηκαν, καθώς στην ουσία δεν τραυματίστηκαν.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι το ασθενοφόρο έτρεχε

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν σε τοπικά Μέσα ότι το ασθενοφόρο είχε αναπτύξει σχετικά υψηλή ταχύτητα για το σημείο και αυτό οδήγησε στον λάθος υπολογισμό με αποτέλεσμα να παρασυρθούν οι 2 άτυχες τουρίστριες από τον πλαϊνό καθρέπτη. Το ευτυχές γεγονός είναι πως το «κακό» τελικά ήταν μικρό.

Toyota
fiat