Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ανανεωμένο Renault Captur: Με τη μάσκα του Rafale και με την καμπίνα του Clio
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Renault Captur: Με τη μάσκα του Rafale και με την καμπίνα του Clio

34.440 Επισκέψεις στο άρθρο (27/12/2023)

To 2024 και πιθανότητα στις 26 Φεβρουαρίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης αναμένεται να γίνει το ντεμπούτο το ανανεωμένου Renault Captur, το οποίο οι Γάλλοι θέλουν να το κρατήσουν ανταγωνιστικό σε μια δύσκολη κατηγορία, αυτή την μικρών SUV, που αντλεί μεγάλο μερίδιο αγοράς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Πλήρως ανασχεδιασμένο μπροστά

Εικόνες για το ανανεωμένο Captur δεν υπάρχουν, εκτός από κάποια σχέδια που έχουν κατατεθεί στο Διεθνές Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας. Το crossover της γαλλικής μάρκας φαίνεται πως θα υιοθετήσει τα πιο σύγχρονα στιλιστικά χαρακτηριστικά της γαλλικής μάρκας, ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος όπου η μάσκα  θυμίζει αυτή του Rafale και δίπλα της υπάρχουν πλατιά και αιχμηρά φωτιστικά σώματα και φώτα LED σε σχηματισμό «>». Τα φώτα στο πίσω μέρος παραμένουν αμετάβλητα και συνεχίζουν να το αγκαλιάζουν, ενώ πιο χαμηλά δεν διακρίνουμε περισσότερες αλλαγές. 

Εικόνες από το εσωτερικό δεν υπάρχουν αλλά είναι εύκολο να φανταστούμε ότι το ανανεωμένο Captru θα πάρει δάνειο την καμπίνα των τελευταίων μοντέλων της Renault και ειδικότερα τις αναβαθμίσεις που είδαμε στο νέας γενιάς Clio. Πίσω από το τιμόνι, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων θα φτάνει τις 10 ίντσες στα πλουσιότερα επίπεδα εξοπλισμού, ενώ το σύστημα infotainment θα υποστηρίζεται από μια οθόνη αφής έως και 9,3 ίντσες.

Με αναβαθμίσεις η υπερπλήρης γκάμα του

Το τωρινό Captur είναι ένα μοντέλο που μπορεί να υπερηφανεύεται πως διαθέτει μια πλήρη γκάμα από κινητήρια σύνολα καθώς διατίθεται σε βενζίνη, έκδοση διπλού καυσίμου με βενζίνη και LPG, ως ήπια υβριδικό με 140 άλογα, ως αυτοφορτιζόμενο υβριδικό με 145 ίππους αλλά και με Plug-in υβριδική έκδοση με 160 ίππους. Το ανανεωμένο Captur λέγεται πως θα λάβει αναβαθμισμένα κινητήρια σύνολα, όμως είναι άγνωστο τι ακριβώς έχουν ετοιμάσει οι μηχανικοί της μάρκας και αν το Captur θα συνεχίσει να προσφέρεται και στο μέλλον με τέτοια πληθώρα επιλογών.

Τέλος, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δούμε επίσης και μια coupe έκδοση του Captur.

Σελίδα 1Νέες αφίξεις Renault & Dacia: Όλα τα νέα μοντέλα που έρχονται το 2024
Σελίδα 2Renault Megane: Ηλεκτρικό crossover με 4,2 μέτρα μήκος
Σελίδα 3Renault Rafale: Υβριδικό ή Plug-in Coupe SUV
Σελίδα 4Renault 5: Ηλεκτρικό μικρό με τιμή 20-25.000 ευρώ
Σελίδα 5Ανανεωμένο Renault Captur: Με τη μάσκα του Rafale και με την καμπίνα του Clio
Σελίδα 6Dacia Duster: 1η φορά υβριδικό αλλά δεν έχει diesel μοτέρ
Σελίδα 7Dacia Jogger: Προ των πυλών η υβριδική του έκδοση
Σελίδα 8Dacia Spring: Μεγαλύτερη αυτονομία, ίδιο κόστος στην ανανεωμένη του έκδοση
Mercedes
Fia